“Olime varakevadel sarnases olukorras kui eelmiselgi aastal. Viiruse laialdase leviku tõttu ei olnud mõeldav suure traditsioonilise perepeo korraldamine Kadriorus. Samuti pelgasime, kas raskest talvest kurnatud inimesed leiavad endast jõudu ja võimalusi toetada vähihaigeid lapsi ja nende vanemaid,” ütles Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu juht Kaili Semm. “Samas teadsime, et aasta on olnud väga keeruline ka meie väikestele vapratele kangelastele, kel käsil raske võitlus homse nimel. Otsustasime, et Pardiralli toimub kindlasti ja korraldame seda sarnases formaadis eelmise aastaga, mil meile tuli appi ETV,” lisas Semm.

Liidu sünnipäeval, 16. aprillil teavitati avalikkust, et kaheksas Pardiralli toimub lastekaitsepäeval, 1. juunil ning sponsor-sõpra hakkas otsima 15 247 parti. “Me olime kogu Pardiralli meeskonnaga südamest liigutatud sellest heatahtlikkusest, mida Pardirallile eelnenud pooleteise kuu jooksul kogesime,” tänas Kaili Semm kõiki Pardirallit toetanud inimesi ja ettevõtteid.

“Nädal enne Pardiraralli algust olid kõik pardikesed endale sõbra leidnud ja hoolimata keerulisest ajast, tegime omamoodi rekordi, sest kunagi varem pole pardinumbrid nii kiiresti otsa lõppenud. Pardirallile eelnenud nädalal saime palju kõnesid inimestelt, kes soovisid veel enda nimel starti minevat parti toetada, kuid paraku olid oma ostu jätnud viimasele hetkele. Siit soovitus järgmisteks aastateks- häid part-sportlasi tuleks asuda toetama varakult,” tegi Kaili Semm humoorika üleskutse.

Olgugi, et Pardiralli on tänaseks lõppenud, jäävad pardiralli.ee lehel olevad annetustelefonid jätkuvalt avatuks ja iga soovija saab oma annetuse teele panna.

900 21 50- annetuse suurus 5€
900 21 10- annetuse suurus 10 €
900 21 25- annetuse suurus 25 €

Jaga
Kommentaarid