Mind aitas, kui panin duši all käies mängima rahustava muusika ja võtsin aega raseerimiseks. Pärast kreemitasin end kaua ja aeglaselt küünlavalgel diivanil ning lakkisin varbaküüned naiselikult punaseks. Üle pika aja hakkasin just tänu sellistele asjadele end ka raseduse ajal seksikalt tundma.

Kärt:

Minu jaoks tekitas seksika tunde siid ja samet. Mu öösärgid, linad ja ka pesu – vahetasin kõik senise välja. Mu kehal oli uutmoodi hea nende embuses. Usun, et beebigi kõhus tundis neid õnnehormoone, mis minus nii lihtsa muudatusega vallandusid.

Leana:

Hakkasin üksi kodus aeglase muusika järgi tantsima, sulgesin silmad ja õõtsusin täpselt nii, nagu pähe tuli. Kardinad tõmbasin ette ja mehe ees seda kunagi ei teinud, aga just tants aitas mul oma kehaga paremini ühenduses olla ja nautida seda üht osa päevadest. Aitas raskustunnet unustada.

Andra:

Vann! Erinevaid õlisid, soolasid, vannivahtusid ja vannipalle kulus mul raseduse ajal ohtralt – ma lihtsalt tundsin end vannis nii kerge ja seksikana! Pärast vanni palusin mehel end kreemitada ja jälgisin, kuidas ta käed mööda aina kasvavaid kumerusi libisesid.

Iiris:

Kõige seksikamana tundsin end, kui mu mees töölt tulles mu kõhtu silitas, lapsega rääkis ja talle muusikat mängis – see oli minu jaoks nii ilus. Sageli soovisin ma just neil õhtutel ka talle rõõmu valmistada... kui saate aru, mida ma mõtlen.

Olga:

Punane huulepulk! See tõesti aitas iga kord peegelpildi paremaks muuta. Värvisin huuli iga päev, ka siis, kui uksest välja ei astunud ja ise pidžaamas olin!

Jaga
Kommentaarid