Tore on teha kodukohvik, kuhu saab einestama kutsuda nii mängu- kui ka pärissõbrad. Kord pani Pilt koos tütarde Eleanora ja Nanobeebiga kohviku püsti. "Karvased mänguloomad polnud enda korvidest juba tükimat aega välja tuulduma saanud. Seega juhatasin ise Elanora selle mõtte peale. Vikerkaare Karul oli sünnar ja kohale oli kutsutud parimad sõbrad seda märkimisväärset päeva tähistama. Isegi mina ja Nanobeebi saime kutsed. Kohvikus oli elav muusika. Lisaks pakuti magustoidu kõrvale peamassaaži. Loomulikult tuli ka väikseid viperusi ette. Küll sai köögist naerusool või triibulise sebra piim otsa. Ja eks perenaine pidi jälle turukoti selga võtma ja poodi põrutama," muljetab ta.

Külapood

Külapood on selline imeline koht, kus on kõike müügil. Alates Kirde saiast kuni number 25 mutrivõtmeni välja. Pilt meenutab nende külapoodi, et parasjagu oli kaisuloomadel palgapäev olnud ja tegelastel rahast taskud punnis. Tõelise ärinaisena ei saanud tütar Merrum sellist võimalust kasutamata jätta.

"Aitasime Merrumil poe avada. Hinnad olid seal väga mõistlikud ja isegi allahindlust pakuti. Seda küll näo ja tutvuse järgi. Kliendid jäid viisaka teenindusega väga rahule ja lubasid kindlasti veel poodi külastada," räägib ta.

Ratastega vigursõit

Igaüks mäletab ju, kui tore oli rattaga sõita. Aga miks mitte viia rattasõit uuele tasemele ja ehitada trikirada kättejuhtuvatest vahenditest? Lapsed saavad proovile panna oma fantaasia trikirada planeerides ning pärast on äge trikke teha.

Jaga
Kommentaarid