Geili ei olnud oma probleemiga sugugi üksi. Täpselt sama muret kurtis ka beebigrupist leitud hea sõbranna. Kuna lapsed sündisid neil kõigest viiepäevase vahega, langes ka esimese suure peo korraldamine täpselt samale ajale. Nii nagu arutati enne sünnipäeva kõikvõimalike pisidetailide üle, jätkusid arutelud ka pärast pidu. „Mõtlesime, et küll oleks mugav, kui saaks edaspidi asjad kuskilt võtta ja need hiljem lihtsalt tagasi anda,” meenutab naine.

Kuna sellist kohta polnud, oli otsus lihtne – tuleb ise ära teha! Nii kasvaski aruteludest välja ühine ettevõtmine Peobox. Renditav peokomplekt, mille abil saab dekoreerida peokoha ja katta laua. Praeguseks teevad Geili ja sõbranna Kristiine neid aega, raha ja keskkonda säästvaid peokomplekte mitte ainult laste sünnipäevadeks, vaid ka beebipidudeks, pidžaamapidudeks, soo teatamise pidudeks ja täiskasvanute sünnipäevadeks.

Peokomplekte tellitakse üle Eesti

Komplektide vastu tuntakse huvi üle Eesti. See oli algusest peale ka eesmärk – just seepärast pakitakse kogu kraam kompaktselt ühte kastikesse, mis saadetakse seejärel pakiautomaati või tuuakse kulleriga ukse taha. Asu sa mis tahes Eestimaa nurgas! Et peokorraldajate elu veelgi mugavamaks teha, on kõigil pakist leitavatel peokaunistustel juba kinnitused kenasti küljes, mis tähendab, et korraldajatele endile jääb üksnes ülesriputamise vaev. Temaatikaid on seinast seina ja muidugi püütakse pidevalt ajaga kaasas käia: nii on juba ajast aega suurteks lemmikuteks olnud ükssarviku- ning auto- ja ehituspeo kõrval praegu tõeliseks hitiks saanud Käpapatrulli ja Frozeni pakett.

Miks on aga peokomplektid üha populaarsust kogumas? Geili näeb selle taga ennekõike muutust inimeste suhtumises. Kui veel mõnda aega tagasi oldi vägagi AliExpressi usku, on ajapikku sealt tühja-tähja tellimine vähenenud. Põhjusega. „Sa ju kunagi päris täpselt ei tea, mis sa saad. Õhupallid lähevad sageli katki juba täis puhudes,” teab naine omast kogemusest, sest oma kaupluses pakuvad nad klientidele ka õhupallide heeliumiga täitmist. „Õnneks on meie e-poes lai valik temaatilisi õhupalle ja saame need kõik alati asendada.”

Samamoodi on peokorraldajate jaoks väga oluline ajavõit. Teadupärast ei ole lapsevanematel enamasti kunagi aega nii prii pärast käes, et raisata nädalaid ühest poest teise käimisele. Nagu ütleb Geili ise naerulsui: „Praegu, kui mul on kaks last, ei kujuta ma isegi enam ette, et peaksin korraldama peo ilma Peoboxita.”

Klientide sõnul tuntakse vaieldamatult kõige suuremat rõõmu aga hoopis neist laste üdini siirastest emotsioonidest. Sama nendib Geili ise. Kuna aeg-ajalt käiakse peokohtades asju üles sättimas (seda on võimalik Tallinna piires juurde tellida – toim), teab Geili, et südame võtavad härdaks mitte üksnes enda ja tuttavate, vaid ka täiesti võhivõõraste laste reaktsioonid. Mis siis muud, kui nautigem seda aega, kuniks meie pisikeste rõõmud ja soovid on veel nii lihtsad ja tagasihoidlikud nagu oma lemmiktegelaste temaatikaga pidu. Milleks ometi neilt see õhin röövida?

Oma peokomplekti saad tellida: peobox.ee.

PS! Sooduskood perejakodu15 annab detsembri lõpuni 15% allahindlust ostukorvilt.


Jaga
Kommentaarid