Sandra praktilised nõuanded beebiootel emmedele on järgmised:

1. Leia poodidest praktilised bodid. Beebiriiete valikul on oluline kvaliteet, mõnusad materjalid ja muidugi ka see, et need oleks armsad. Väga praktilised on sellised bodid, millel varrukaid ja kehaosa saab teha pikemaks, kuna tänu sellele ei pea lühikese aja möödudes kohe uusi soetama. Bodide puhul on oluline ka see, et need käiksid külje pealt lahti, kuna siis ei pea riideid üle pea ja õrna kaelakese tõmbama ning kerge vaevaga saab riidesse ka beebid, kes palju siplevad.

2. Mugavad imetamisrinnahoidjad on su parimad sõbrad. Selleks, et ka emmed oleks rõõmsad, on soovitav soetada mugavad imetamisrinnahoidjad, mida saab kerge vaevaga kinni ja lahti. On väga mugav, kui seda saab teha ükskõik, millises olukorras ja ükskõik kus. Rinnahoidja võiks valida mõnusalt veniva ja kehasõbralikust materjalist.

3. Kombekad igaks ilmaks! Novembri saabudes on ilmad üha kurjemad, mistõttu on oluline muretseda lapsele ilmastikukindlad kombekad, mis hoiaksid mõnusalt sooja. Kombeka puhul peab jälgima, et see oleks valmiatatud hingavast materjalist, mis ei aja last higistama ja kuhu on teda lihtne sisse panna.

4. Magamisriided olgu mugavad, kinniste jalaotste ja lukuga. Beebile pidžaamasid valides peab vaatama, et need oleks mõnusast materjalist, pehmed ja soojad juhuks, kui peaks öösel tekk maha libisema. Kui jalaotsad on kinnised, ei pea muretsema ka sokkide pärast, mis beebidel alatasa kipuvad jalast ära tulema. Mugavaks mähkmevahetuseks on asendamatult praktiline aga kahelt poolt avatav tõmblukk ükstükk, mis tuleb kasuks nii päevasel ajal, mil laps vaibal roomab kui ka öösel, kui ta magab.

5. Ilma korraliku turvahällita läbi ei aja. Lisaks riietele peab kvaliteetne ja praktiline olema ka turvahäll, mida läheb beebi sündides vaja kõige esimese asjana, kui haiglast koju minema hakkad. Turvahälli ostes tuleb kindlasti jälgida seda, et see vastaks turvanõuetele ja et hällis oleks ka vastsündinud beebile tugiistme lisaosa. Turvahälli värvi valides tasuks eelistada tumedaid toone, kuna väikese lapsega kipuvad asjad kergesti määrduma.

6. Appi tuleb imetamispadi. Imetamispadi on värskele emale tõeline elupäästja, kuna selle abil on lihtne ja mõnus last imetada ilma selga väsitamata. Avastasin alles kolmanda lapsega, kui hea asi see on, ometi on tegu igati funktsionaalse abivahendiga, mida saab kasutada ka näiteks lapseootuse ajal, et kõhtu toetada ja paremini magada. Imetamispadjale panen oma poega ka magama ja kasutan seda aeg-ajalt voodivõre kaitsena.

7. Soe tekk tekitab turvatunde. Teki valikul on oluline silmas pidada, et see oleks pehme ja hingav. Parim materjal on bambus. Väga hea, kui kodus on kaks kuni kolm tekki, seda juhuks, kui lapsel tuleb piim välja või juhtub mõni muu õnnetus. Lisaks, kui on rohkem kui üks laps, ei jõua kodus eriti tihti kõiki riideid pesta.

8. Erguta lapse meeli mänguasjade abil. Esimesed mänguasjad võiksid olla hästi väikesed ja kerged, et laps saaks neid mõnusalt käes hoida. Lisaks sellele võiks need teha ka häält ja olla kontrastsete värvidega — nõnda äratavad need lastes huvi. Mänguasja materjali valikul tuleb silmas pidada, et see oleks nahasõbralik ja kemikaalidest vaba, kuna lapsed õpivad esimestel eluaastatel maailma tundma maitsete abil ja kõik mänguasjad käivad alati läbi ka suust.

9. Võta aega iseendale! Kui tahad hea ema olla, tuleb vahepeal ka puhata. Päevadel, mil on aega lõõgastuda, võib nautida näiteks vannimõnusid või korraldada endale lõbus kinoseanss, aktiivne treening või hoopis õhtusöök restoranis.