Mäng klotsidega selgitab reeglite ja põhimõtete tähtsust elus, samuti võimaldab see loomingulist eksperimenteerimist, mida piirab vaid kujutlusvõime. LEGO klotsidega mängides toimub lapse areng kaasahaarava meelelahutuse raames, mil püütakse motiveeritult mingit toredat eesmärki saavutada, kas siis üksi või koostöös lähedastega.

Jõulud on aeg, kus kõik saavad korraks aja maha võtta. Kaval lapsevanem sokutab jõuluvana kingipakki ka LEGO, sest nii saab talveõhtul lastega koos klotsidest vägevaid maailmu ehitada. LEGO mängude valik on tohutult suur, mis võtab arvesse lapse vanust, võimeid ja huve.

Leia selle jõuluaja lahedamad kingitused, mida kokku panna, lahti võtta ja ümber ehitada, veebilehelt LEGO.com.

LEGO Disney Anna and Elsa’s Frozen Wonderland (43194)

Aita suurendada väikeste ehitajate enesekindlust mängu kaudu selle komplektiga, kuhu kuuluvad Disney filmist „Frozen“ tuntud jääloss, lihtsad piltidest juhised, mis on abiks lugema õppivatele lastele, ja digitaalne juhend Instructions PLUS. Rakenduse LEGO Building Instructions kaudu juhendatav reaalne ehitusprotsess paneb ka väiksemad ehitajad tundma end tõeliste meistritena ... Äge!

LEGO Friends Heartlake City Organic Café (41444)

LEGO Friends Heartlake City Organic Café on komplekt, mis sisaldab kohvikut ja köögikomplekti, mis on täis nutikaid detaile, et rõõmustada iga keskkonnateadlikku last. Poisid ja tüdrukud saavad näiteks aidata LEGO Friends seeriast tuntud Mial jäätmejaamas jäätmeid sorteerida. Komplektiga on kaasas jalgratas, mille külge on ehitatud mahlabaar. Sellega saavad LEGO tegelased rõõmsalt Heartlake Citys ringi reisida ja jagada oma maitsvaid jooke!

Tuntud arvutimängudest inspireeritud LEGO komplektid

Kui sinu lapsele meeldib mängida nii arvutimänge kui ka klassikaliste mänguasjadega, lisa tema lemmikmaailmadele uus dimensioon, et neid lõbusalt ühildada ja avastada.

LEGO Super Mario Adventures with Luigi Starter Course (71387)

Tutvusta lastele interaktiivset LEGO Super Mario universumit selle Luigi seikluste alustusraja abil. See on suurepärane mänguasi, mida kinkida trenditeadlikele lastele. Komplektis on LEGO Luigi figuur, mis reageerib sündmustele kohe LCD-ekraani ja kõlari kaudu. Mängijad teenivad digitaalseid münte, aidates LEGO Luigil läbida kiikumis- ja lendamisülesanded, suhelda roosa Yoshiga ning alistada Boom Boom ja Kondi-Goomba. Selle torni pähklipruuni värvi klotsid kutsuvad LEGO Luigis esile erinevaid reaktsioone ja ?-klots annab täiendavaid preemiaid.

LEGO Super Mario Lakitu Sky World Expansion Set (71389)

Lisa laste LEGO Super Mario universumisse Lakitu taevamaailma laienduskomplekti abil lõbus väljakutse. Selles on pöörlev pilveplatvorm, mille ringiajamiseks tuleb LEGO Mario ja/või LEGO Luigi figuuri (figuurid ei kuulu komplekti) all olevatel pilveliuguritel edasi-tagasi libistada, et Lakitu maha kukuks. Komplekti kuuluvad Lakitu, Kuuli-Billi ja Fuzzy figuurid ning lisaks kellaklots, mis annab tasemel lisaaega. Märkus: interaktiivseks mängimiseks on vaja alustusrada 71360 või 71387.

Jaga
Kommentaarid