"Kuna Breden Kidsi missiooniks on teha vanemate elu lihtsamaks läbi funktsionaalse rõivastuse ja tarkade lahenduste, siis kui saame oma panusega kasvõi ühe mure puudust kannatavate perede nimekirjast eemaldada, oleme juba teinud nende elu veidikene kergemaks,” avab ettevõtte põhimõtteid Breden Kidsi e-kaubanduse juht Paula Särekanno. “Soovisime oma annetusega jõuda kõige otsemat teed pidi nende peredeni, kes enim abi vajavad ja Toidupanga puhul saame olla täiesti kindlad, et ka väikseim abi läheb õigesse kohta.”

Särekanno sõnul on oluline märgata neid, kelle igapäevased mured on meist oluliselt sügavamad. "Meeletult suurt abivajajate arvu silmas pidades on meie tänane panus muidugi vaid tilk ookeani, ent loodan siiski, et sellest teost saavad innustust ka teised - nii firmad kui eraisikud. Toidupanga kaudu saab igaüks puuduses elavatele peredele abi saata, et vähemasti jõuluajal oleks kõik pered hoitud,” innustab ta vähemati osa jõulukinkideks mõeldud summadest heategevusse panustama.

Breden Kids on 6 aastat tagasi tegevust alustanud perefirma, mille loojad on kolme lapse vanemad Merle ja Erko Leemet. Ettevõte spetsialiseerub orgaanilisest puuvillast ning meriinovillast valmistatud peakatete ning lasteriiete valmistamisele.

Jaga
Kommentaarid