Köögis koos Paulaga: mida kujutavad endast mängulise toruvormiga makaronid ehk kannelloonid?
Pastarullid ehk kannelloonid on justkui liiga kaua peidus olnud aarded. Mängulise toruvormiga makaronid leiad igast suuremast toidupoest. Täidisevariante on lõputult, näiteks lõhe või spinat emmele-issile ja lustakad vinkurullid põnnidele.
Kannelloonid lõhe ja spargliga
Kuuele-seitsmele
See kooslus on eriti hõrk! Sidruni õrn mekk koos spargli kergusega teeb sellest täieliku gurmeeroa.
20 kannellooni
500 g lõhefileed
100 g sidrunit
200 g toorjuustu
150 g riivitud juustu
2 sl värsket tilli
soola
Katteks:
10 sparglit
300 ml piima
100 g toorjuustu
150 g riivjuustu
1 sl värsket tilli
soola
Pane ahi 200 kraadi juurde sooja. Eemalda lõhelt nahk ja luud ning haki kalafilee väikesteks kuubikuteks. Koori sidrun, haki viljaliha kuubikuteks ja pane koos lõhega kaussi. Lisa toor- ja riivjuust, maitsesta soola ja tilliga ning sega läbi. Topi täidis rullidesse ja aseta rullid ahjuvormi. Pese ja lõika sparglid pooleks ning pane rullidele.