Kannelloonid lõhe ja spargliga

Kuuele-seitsmele

See kooslus on eriti hõrk! Sidruni õrn mekk koos spargli kergusega teeb sellest täieliku gurmeeroa.

20 kannellooni

500 g lõhefileed

100 g sidrunit

200 g toorjuustu

150 g riivitud juustu

2 sl värsket tilli

soola

Katteks:

10 sparglit

300 ml piima

100 g toorjuustu

150 g riivjuustu

1 sl värsket tilli

soola

Pane ahi 200 kraadi juurde sooja. Eemalda lõhelt nahk ja luud ning haki kalafilee väikesteks kuubikuteks. Koori sidrun, haki viljaliha kuubikuteks ja pane koos lõhega kaussi. Lisa toor- ja riivjuust, maitsesta soola ja tilliga ning sega läbi. Topi täidis rullidesse ja aseta rullid ahjuvormi. Pese ja lõika sparglid pooleks ning pane rullidele.

Katteks sega kausis piim ja toorjuust ning maitsesta tilli ja soolaga. Kalla rullidele ja puista peale riivjuustu. Tõsta vorm 200kraadisesse ahju 35 minutiks küpsema.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid