- Ta viskas oma kaisulooma voodist välja ning nuttis sooviga seda tagasi saada. Kui selle tagasi sai, hakkas ta uuesti nutma, sest ei tahtnud kaisulooma endaga voodisse.

- Ta soovis ilmtingimata oma riideid ise valida. Kui ülakehaga läks kergelt, siis alakehaga raskemalt. Ta oli nõus jalga panema vaid lühikesed püksid. Paraku pidime minema õue, kus oli -3 kraadi, mis tähendas, et lühkarid olid täiesti välistatud.

- Ta sööb igal hommikul putru. Sel hommikul tahtis ta oma õe keedumuna ja lükkas pudrukausi vihaselt eemale. Saades endale oma keedumuna hakkas ta seda nähes nutma, sest ta tahtis putru. Puder, mis oli selleks hetkeks juba külm, ajas teda veelgi kurjemaks.

- Hommikuselt jalutuskäigult koju jõudes keeldus ta kombekat seljast võtmast. Üsna ruttu hakkas tal väga palav, mis ajas teda nutma. Kombekat ta siiski ära võtma polnud nõus.

- Ta tahtis minna vanni. Riietega.

- Ta soovis lõunaund teha üsna eriskummalises kohas. Nimelt vedas ta kuivatisse nii oma padja kui teki ja üritas ise ka sinna ronida. Asjaolu, et ta ei tohtinud lõunaund kuivatis teha, oli tema jaoks täiesti vastuvõetamatu.

- Ta joonistas salaja vildikatega oma näo peale ja polnud tulemusega rahul.

- Ta tahtis süüa šokolaadi pärast seda kui ta oli juba söönud šokolaadi ja lisaks veel salaja šokolaadi võtnud

- Ta kallas teadlikult endale klaasi vett kaela ja polnud rahul sellega, et ta märjaks sai

- Punane värv, millega ta kritseldas oli tema meelest kole punane

- Ta ei tahtnud, et ta juukseid kammitaks

- Ta ei tahtnud magama minna

- Padi oli liiga pehme

Mõistagi pole päevad vennad ja mõnel päeval pole nuttu ollagi ja samad olukorrad võivad mööduda hoopis teisiti. Ja täpselt samamoodi võib olla ka veelgi jaburamaid situatsioone, mis tema jaoks on mõistagi täiesti tõsised. Üks on kindel: igav kahesega igatahes ei hakka!

Jaga
Kommentaarid