"Oled väsinud sellest, et lapsed tüütavad sind isegi kui oled duši all? Tahad rahus tualetis käia? Tahad lihtsalt viis minutit telefoniga rääkida ilma, et keegi vahepeal süüa küsiks," uurib naine vaatajatelt, kes teavad ilmselt väga hästi, millest ta räägib.

Kuigi paljude meelest pole võib-olla laste ninapidi vedamine ilus, on see mõnikord peaaegu ainus meetod saada endale väga vajalik puhkehetk. Kati nipp selle jaoks on lihtsamast lihtsam: kalla kraanikaussi veidi puhastusvahendit, et ruum lõhnaks nagu oleksid just koristanud ning aseta seejärel mopp ukseavasse. Nüüd ei jää üle muud, kui lastele teada anda, et pesid just põrandat ja nad ei tohi tulla kuniks see on kuiv. Kavala triki miinuspool on muidugi see, et see toimib ainult lastega, kes on juba piisavalt suured, et juhiseid järgida.

Naise kaval video sai palju kiitvaid kommentaare ja osad emad polnud kitsid ning jagasid ka enda sarnaseid trikke. Üks naine tõi näiteks välja, et väikelapse kõrvalt hetkeks rahu saamiseks pole vaja muud kui niiskeid salvrätikuid! "Võta üks ja tee nagu hakkaksid ta nägu puhastama. Ilmselt jookseb ta kohe teises suunas," naljatles naine. Teine ema aga naeris, et tema sai oma lastest puhata iga kord kui pani mängima mõne ABBA laulu. "Või kui palusin neil mind aidata. Kõik kadusid sekundiga nagu võluväel.."

Allikas: metro.co.uk

Jaga
Kommentaarid