Läänemere Hambakliinik Mustamäel – hoiame hambad tervena lapsepõlvest peale!


Läänemere Hambakliinik on kliinik, mis pakub hambaraviteenuste laia spektrit ja kompleksravi nii lastele kui ka täiskasvanutele. Eriti oluliseks peavad nad laste hambaravi alustamist varajasest east. Lapse hammaste ilu ja tervis on vanemate kätes. Tähelepanelik hoolitsus ja profülaktika aitavad hoida hambad lumivalgete ja tervetena ning lapsepõlves omandatud hammaste hügieeni alased oskused tagavad hammaste tervise pikkadeks aastateks!

Just seepärast soovitavad Läänemere Hambakliiniku lastehambaarstid kõigil lapsevanematel hoolitseda oma laste hammaste eest juba väikesest east peale ning käia regulaarselt hammastekontrollis. Nad panevad vanematele südamele: „Ka piimahambad võivad valutada ja vajada ravi, nagu jäävhambadki. Ka neil on juured ja närvid. Kindlasti käige vähemalt kaks korda aastas hambaarsti juures kontrollis.” Läänemere Hambakliinikus Mustamäel saab laste hambaarstile vastuvõtule tulla ilma pikkade ootejärjekordadeta!

Lisaks pakub Läänemere Hambakliinik nii lastele kui ka täiskasvanutele professionaalset hammaste puhastusprotseduuri. Selline profülaktiline protseduur aitab kontrollida kaariese ja hambakivi teket.

Broneerige lastele tasuta (visiiditasu on 5 eurot) visiit hambaravile, hammastekontrollile või professionaalsele puhastusele Läänemere Hambakliinikus Mustamäel.

Koduleht: www.lhk.ee

Telefon: +372 660 0460
Aadress: Keskuse 16, Tallinn
Tegevusluba: L05402


Sakala Hambaravi – oskused, moodne tehnoloogia ja mugavus

Ausus, pühendumus, professionaalsed oskused ja patsiendi heaolu on väärtused, mis juhivad Sakala Hambaravi igapäevast tööd. Siinsete arstide kompetents on suur ja hõlmab kõiki hammaste tervisega seotud valdkondi.

Sakala Hambaravi pöörab oma töös suurt tähelepanu patsiendi mugavusele. On teada, et väga paljud, eriti just lapsed ja noored, tunnevad hambaarsti juurde minnes suurt ärevust ja hirmu. Sakala Hambaravi teeb omalt poolt kõik võimaliku selle leevendamiseks: hambaravi teostatakse nii üldnarokoosis kui ka sedatsioonis.

Naerugaasiga sedatsioon on uus teenus, mis on mõeldud ennekõike lastele, aga ka täiskasvanutele, kellele hambaravi ärevust ja hirmu tekitab, kuid kes on siiski koostöövõimelised. Anestesioloogi valve all manustatakse naerugaasi õiges vahekorras hapnikuga segatuna läbi spetsiaalse ninale asetatava maski. Patsiendil tekib kerge, soe ja lõõgastunud tunne ning hambaravi on talle oluliselt meeldivam. Naerugaasiga sedatsiooni saab olemuselt üldnarkoosist veidi turvalisemaks pidada ja Sakala Hambakliiniku tegevjuhi Hendrik Kiige sõnul annab uus teenus arstidele unikaalse võimaluse pakkuda ohutumalt laste hambaravi.

Lisaks pakutakse Sakala Hambaravis ravi ka üldnarkoosis, seda nii lapspatsientidele kui ka täiskasvanutele. Kuigi narkoosi kasutatakse eelkõige mastaapsemate kirurgiliste sekkumiste puhul, on üha sagedasem põhjus taolise ravimeetodi kasutamiseks väga suur hirm hambaravi suhtes. Narkoosis hambaravi on lisavõimalus, kui muud variandid ammenduvad – tavaliselt vajab see üht visiiti ja nõuab minimaalset patsiendipoolset koostööd.

Koduleht: www.sakalahambaravi.ee
Telefon: +372 5335 9966
Aadress: Kotka 12, Tallinn
Tegevusluba: L03142

Pirita Hambaravi – esmaabist uusima tehnoloogiaga loodud implantaatideni

Pirita Hambaravi arstid teevad Merivälja teel asuvas kliinikus kõrgel tasemel kõiki protseduure, mida hambaravis vaja võib minna. Esmavisiidil teeb hambaarst vajalikud läbivaatused ja uuringud ning annab patsiendile tagasisidet hetkeolukorra kohta. Pärast hammaste tervise kaardistamist lepib arst patsiendiga kokku edasised sammud. Võimalik on leida lahendus ühele konkreetsele hambamurele või näiteks jätkata kunagi pooleli jäänud ravi.

Lastele on Pirita Hambaravi hambaraviteenust pakkunud juba üle 20 aasta. Neil on olemas kõik kaasaegsed vahendid pakkumaks parimat hambaraviteenust. Hirmu hambaravi ees võib tihti tekitada tõre arst või kitsas ruum. Pirita Hambaravi arstid on aga sõbralikud ja professionaalsed ning kõik kabinetid avarad ja mugavad.

Pirita Hambaravis pakutakse järgnevaid teenuseid: esmaabi, proteesimine, kirurgia, implantoloogia, juureravi ehk endodontia.

Aja võib broneerida telefoni teel, aga broneerida saab ka online’is ja valida endale arst kaheksa hambaarsti seast. Autodele on maja ees parkimine tasuta ning kohale toovad ka bussid 1A, 6, 8, 34A ja 38.

Koduleht: www.piritahambaravi.ee
E-post: info@piritahambaravi.ee
Telefon: +372 5855 0855, +372 606 1677
Aadress: Merivälja tee 24, Tallinn
Tegevusluba: L02614

Lasnamäe Hambakliinik – 15 aastat kogemusi


Lasnamäe Hambakliinik on tegutsenud juba 15 aastat ja kõik kliiniku arstid on pikaajalise kogemusega nii täiskasvanute kui ka laste hambaravis. Esikohale seatakse alati patsiendi soovid ja koostöös arstidega püütakse leida just talle kõige paremini sobivad lahendused.

Lasnamäe Hambakliinikus on arste, kes on spetsialiseerunud laste hambaravile. See tähendab, et neil on põhjalikud oskused ja teadmised just laste hammaste ravimise osas ning nad oskavad panna lapse hambaarstitoolis ennast võimalikult mugavalt tundma.

Kogu Lasnamäe Hambakliiniku personal on kogenud ja masinad ning materjalid on kaasaegsed. Et tagada nii parimat ravikogemust kui ka -tulemust, täiendab kliiniku personal ennast pidevalt koolitustel nii Eestis kui ka välismaal.

Lasnamäe Hambakliiniku teenuste hulka kuuluvad veel näiteks kaariese ravi, professionaalne hammaste puhastus, juureravi ja igemehaiguste ravi. Inimestele, kelle peamine liikumistrajektoor jääb kesklinna, on loodud võimalus ka kõiki Lasnamäe Hambakliiniku teenuseid saada mugavalt Rotermanni kliinikus.

Koduleht: www.lasnamaehambakliinik.ee
Telefon: +372 602 4900
Aadress: Tähesaju 14, 13917 Tallinn
Tegevusluba: L01471

Hambakliinik Periodent – sõbralik personal ootab rõõmuga kõiki lapsi ja noori!



Hambakliinik Periodent pakub terviklikke hambaravilahendusi nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Periodenti hambaarstid teevad omalt poolt kõik, et lapse hambaarstivisiit oleks kiire ja meeldiv. Hambaarstid, kes ravivad lapsi, on justkui laste psühholoogid. Nad üritavad leida õige lähenemise igale väikesele põngerjale ja teismeliseeas noorele: lastele suuhügieeni võtete õpetamisel kasutavad nad mängulisi tegelasi, ravi ajal saab patsient vaadata lakke kinnitatud televiisorit, mis aitab tal mõtted mujale viia ja lõdvestuda.

Hambakliinik Periodent on oma eesmärgiks seadnud hambaarstihirmu ärahoidmise. Periodent on seisukohal, et mida varem tutvustada lapsele hambaarsti ja hambaravi keskkonda, seda kergemalt kujuneb lapsel harjumus regulaarseks hambaarsti külastamiseks. Kui laps tuleb esimesele visiidile veel enne probleemide tekkimist, on see kogemus suure tõenäosusega positiivne. Esimene hambaarstivisiit võiks lapse jaoks olla vaid tutvus hambaarsti ja hambaravikabinetiga pingevabas ja sõbralikus õhkkonnas. Kui hambaarst tuvastab probleeme, mis ei ole kiireloomulised, siis koostatakse raviplaan, millega alustatakse alles järgmisest visiidist. Niiviisi tekib lapsel suurem usaldus ja turvatunne järgmisteks visiitideks.

Lisaks regulaarsetele hambaarsti külastustele soovitavad Periodenti spetsialistid käia ka kord poole aasta jooksul suuhügienisti juures, kus tehakse lapsele profülaktiline hammaste puhastus. Hammaste puhastus ennetab kaariese tekkimist ja igemepõletikke. Lisaks õpetab suuhügienist lapsele ja tema vanemale õigeid suuhügieeni võtteid. Algelise kaariese avastamisel suunab suuhügienist last hambaarstile, kes ravib kaariest varakult, enne kui tekivad selle tüsistused.

Registreeri oma laps hambaarsti või suuhügienisti visiidile – olenemata protseduuridest on visiiditasu vaid 5 eurot!

Hambakliinik Periodent asub Tallinnas Kristiine linnaosas. Ühistranspordipeatus on kaheminutilise jalutuskäigu kaugusel ja maja ees on tasuta parkimine.

Koduleht: www.periodent.ee
Facebook: www.facebook.com/PeriodentHambaravi
Telefon: +372 5342 0864
Aadress: Kuldnoka 4-1, Tallinn

Jaga
Kommentaarid