Torela on põnev mängutuba Põhja-Tallinnas Telliskivi ja Ristiku tänava ristmikul – Kalamaja ja Pelgulinna kohtumispaigas. Nagu nimigi ütleb, jagub peoruumi 185 ruutmeetril toredat tegevust lastele beebieast kaheksanda eluaastani välja.

Sealne mängutuba on justkui omaette rohemaailm – peale selle, et tuba on mõnusates rohelistes toonides, on kõik mänguasjad loomade ja loodusega seotud. Üdini lapsesõbralikud ja arengut soodustavad lelud aitavad lapsel kasutada nii oma loovust kui ka tugevdada musklit.

Mängutoas saab hullata kahekorruselises mängumajas, milles on neli tuba: diskotuba, pehme pesa, kostüümituba ja mänguköök. Saab ronida mööda seina, sõita ringi autodega, mängida kuulimänguga, aga muidugi ka liugu lasta ja pallimeres hullata. Veel on mängimiseks suur laud Lego Duplo klotsidega. Selleks et mängutuppa saaksid lustima tulla ka päris pisikesed, on mängutoas eraldi aiaga piiratud beebinurk eakohaste mänguasjadega ning privaatne ruum emadele ja beebidele imetamiseks ning mähkimiseks.

Kõigi lapsevanemate rõõmuks leiab peokohast kööginurga kogu tehnikaga ja olemas on ka bambusest korduvkasutatavad nõud. Samuti on Torelas pidu korraldades kindlasti abiks sealne lisateenuste valik, mis oma 22 erineva teenusega on üks linna suurimaid. Valikust leiab kõike – õhtujuhist ja mustkunstnikust näomaalingute ja popcorn'i- või jäätisemasinani.

Kohtumiseni toredas Torelas!

PS! Kood DELFI10 annab uutele broneeringutele –10% (sooduskood kehtib kuni 01.05.2022).


Alibaba

Alibaba mängumaad asuvad Pirital kõrgelt hinnatud rajoonis, kust meri on ainult kiviga visata. Just looduslähedus, rahulik ja turvaline piirkond, aga ka hea transpordiühendus, esimene korrus, suured vitriinaknad, tasuta parkimine maja ees ja kaldtee olemasolu teevad sellest väga mugava peokoha nii korraldajatele endile kui ka nende külalistele.

Mängutuba on hoolitsenud selle eest, et ühtviisi lõbus oleks kõigil lastel vanusest sõltumata. Just seepärast leiab peokohast kaks eraldi mängumaad, mille vahel valida: pisematele mõeldud Alibaba Junior muinasjutumaailma ja Alibaba 5+ seiklusmaa juba suurematele lastele. Mängutuba pakub ka mitmeid lisateenuseid, näiteks peojuhte, näomaalinguid, seebimullidiskot ning palju muud.

Alibaba Junior muinasjutumaailm on mõeldud eeskätt 1–6-aastastele. Suur ja avar (278 m2) originaalse sisekujundusega ruum sobib ühtviisi hästi nii sünnipäevade kui ka mis tahes teiste lasteürituste pidamiseks. Alibaba 5+ on seevastu uhiuus seiklusmaailm, mis on sobilik kuni kümneaastase lapse sünnipäeva pidamiseks. 4,5 meetri kõrgune ruum kingib seiklusjanulistele lastele palju võimalusi ronimiseks ja möllamiseks.

Mis kõige tähtsam – 1 mängumaa = 1 pidu. See tähendab, et kumbki mängutuba on privaatne ja ei pea kartma, et seda tuleks jagada võõraste peolistega. Ka peolaua serveerimine on imelihtsaks tehtud. Igast mängutoast leiab täisvarustusega köögi: veekeetja, mikrolaineahju, külmiku, presskannud kohvi tegemiseks, kausid, kandikud, vaasid, tordilabida, noa, salatilusikad ja morsikannud. Samuti on kummagi mängumaa juures oma WC.

Mängutuba peab väga lugu puhtusest ja turvalisusest. Nii nagu ei pea kartma katkiste ja ohtlike mänguasjade pärast, koristatakse, puhastatakse ja desinfitseeritakse ruume pidevalt.

Näeme Alibaba mängumaal!


Mängu Saar

Minimalistlik ja moodne Skandinaavia stiilis mängumaa Mängu Saar võtab enda alla 290 m2 ja mahutab korraga lustima maksimaalselt 50 inimest.

Mängumaailm paistab silma oma hästi läbi mõeldud ruumiga, kust leiab lastele hulganisti huvitavaid ja harivaid tegevusi. Temaatilised majakesed, huvitav mitmetasandiline labürint, kaks liumäge, taustvalgusega pehme pallimeri, autod, spordirada, rippuvad kiikkotid ja suured ehitusklotsid nende seas. Takkaotsa lava koos pillidega, mis tähendab, et väikesed lustijad saavad soovi korral kokku panna päris oma bändi ja vallutada oma esimesed lavalauad. Veel on Mängu Saarel eraldi lõõgastav liivaala, kust leiab muu hulgas eest ka legoklotsid ja mõnusa puhkeala vanematele, ning interaktiivne tuba, mille mängudes on oodatud lahkelt kaasa lööma ka täiskasvanud.

Viimase peal on ka mängumaa sisearhitektuur, mis valmis disainiagentuuri ja enda kogemusi jaganud paljulapseliste vanemate koostööna. Kõik puitkonstruktsioonid on seejuures valmistanud kohalikud puusepad omanäoliste jooniste järgi.

Sünnipäevapeo pidamine või mis tahes muu lõbusa lasteürituse korraldamine Mängu Saarel on imelihtne – selleks ei ole vaja teha muud, kui broneerida endale aeg siin. Kes ei jaksa aga sünnipäeva ära oodata, siis mängutuba saab külastada ka argipäeviti kella kümnest viieni ning mõnikord ka nädalavahetustel ja õhtuti (infot selle kohta leiab mängutoa Facebookist või kodulehelt). Piisab ainult kodulehelt pilet osta ja kohale minna. Samal ajal kui laps lustib, saavad vanemad puhata või miks mitte ka natuke tööd teha. On ju kohapeal olemas nii kohv, tee kui ka tasuta WiFi, mis teeb sellest vanematele ideaalse kodukontori. Küll peab vanem seejuures arvestama, et laps püsiks kindlasti tema pilgu all.

Üks on kindel – Mängu Saarel lustimine jääb lastele pikaks ajaks meelde. Selleks et mälestus ei kustuks ka aja möödudes, saab oma vahva peo või igapäevase mängurõõmu jäädvustada mängumaa Photoboothis. Fotoboks on varustatud professionaalse peegelkaamera ja valgustusega ning kaadreid võib teha piiramatul hulgal. Valminud fotod saab kohe mugavalt oma e-posti aadressile saata.

Kohtumiseni Mängu Saarel! Mängu Saar asub Kopli 70 а 4. korrusel. Parkimine on maja ees tasuta.

Jaga
Kommentaarid