Ekspert: lugege etikette ja jälgige, mida endale sisse sööte või joote
Naturaalsed mahlad aitavad kiire elutempo juures elu lihtsamaks muuta. Hommikupudru või smuuti maitsestamine PURE mahlaga võtab vaid hetk aega, sest tüütu mahlapressimine pole enam vajalik. „Lastele ja noortele soovitatakse päevas süüa viis peotäit puu- ja köögivilja, kaks portsjonit sellest puuvilju. Filtreerimata viljalihaga mahl saab edukalt täiendada puuvilja valikut," sõnas Tõnise. „Võib öelda, et tarbija on meie apelsinimahla enda jaoks üles leidnud, see on üks eelistatum mahl hetkel."
Kaubanduses jagunevad mahlakategooriad kolme suurde gruppi: kontsentraadist valmistatud mahlad, värskelt pressitud mahlad, mida leiame külmkappidest ja millel on lühike tarbimisaeg, ning kolmanda kategooria moodustavad naturaalsed mahlad, mis ei ole valmistatud kontsentraadist.