Didriksons kevadjoped

Didriksons on tuntud ja palavalt armastatud Rootsi ülerõivaste tootja, mille ajalugu ulatub sajandi taha. Esialgu kalameestele tehtud joped ja mantlid on hinnatud, kuna sobivad hästi Eesti kliimasse hästi oma vee- ja tuulekindluse tõttu. Didriksonsi tootevalikust leiab jopesid, mantleid, mütse, kummikuid ja palju muud nii naistele, meestele kui lastele.

Kevadise tuule ja esimeste vihmahoogude vastu aitab hästi Didriksons vihmajope. Voodriga või voodrita - seda otsusta ise! Suurima valiku leiad Bestbrands Outletist.

Guess mugavad teksad

1981. aastal nelja venna poolt USAs loodud kaubamärk on täna üks tuntumaid brände, mis on kindla koha leidnud ka eestlaste armastatuimate kaubamärkide seas. Üks esimesi disainer-teksabrände on tuntud vormivate teksapükste poolest, mis on venivad ja mugavad igapäevaseks kandmiseks. Kevadiselt värvilised, kõigega sobivad mustad või klassikalised sinised - valik on lai!

Dr. Martens ikoonilised saapad

1940. aastatel praktilisest vajadusest sündinud spetsiaalselt pehme välistalla ja nahast sisetallaga saapaid on läbi aastate kandnud nii töölised, punkarid kui hipsterid. Suurbritannia kaubamärk on tänaseks vallutanud paljude südamed ja tootevalikus on erinevaid saapamudeleid, kingi ja rihmikuid. Dr. Martensid on kurikuulsad selle poolest, et neid tuleb n-ö sisse kanda, kuid kui juba sisse kantud, on tegu mugavate ja vastupidavate jalatsitega, mis kestavad aastaid.

Eri värve, suuruseid ja mudeleid leiad Arsenali Shoeshop Outletist.

Women'secret pesu

1993. aastal Madridis sündinud kaubamärk on võtnud eesmärgiks pakkuda kvaliteetset, mugavat ja taskukohast pesu. Lisaks aluspesule leiab kaubamärgi tootevalikust ööpesu, päevitusriideid, aksessuaare ja mugavaid koduriideid. Women'secret kaupluseid leiab rohkem kui 70 riigist.

Arsenalis leiad kaubamärgi Springfield Cortefiel Outletist.

Läänemere laevadelt tuntud maiustused

Suurima üllatajana Arsenali outletidest võib kindlasti välja tuua laevamaiustused. Tallink Moe Outletist leiab magusa valiku Haribo, Fazeri, Chupa Chupsi ja teiste kaubamärkide maiustusi, mis pere pisematel liikmetel kiirelt silma särama võtavad. Lisaks söödavale kraamile leiab kauplusest teisigi Tallinki laevadelt tuttavaid tooteid - meeste, naiste ja laste rõivaid, jalatseid, aksessuaare ja valiku mänguasju.

Magus valik tee Tallink Moe Outletist!

Arsenalis asuvate Põhja-Tallinna brändioutletide rohkem kui 90 kaubamärgi seast leiab brände nagu Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Didriksons, Guess, Dr. Martens, Birkenstock, United Colors of Benetton, Ralph Lauren ja POLO Ralph Lauren, Springfield, UGG, Esprit jpt.

Üldjuhul on outletide hinnad 30%-50% tavahindadest soodsamad, lisaallahindluste perioodil ulatuvad soodustused lausa kuni -80%-ni.

Vaata lisa: arsenalikeskus.ee

Jaga
Kommentaarid