Meie ühised õhtusöögid on meeleolukad, kus on nalja heitmist ja sügavaid arutlusi. Peame lugu ühisest mänguajast ja muudest ettevõtmistest. Usume, et pere vundament on ema ja isa omavaheline suhe. See suhe loob õhustiku kodus ja seepärast hoolitseme oma paarisuhte eest. Püüame leida selle suhte jaoks iga päev aega ja isegi päris pisikeste laste kõrvalt oleme leidnud mahti teineteisele tähelepanu osutada. Praegusel ajal, mil maailmas meie ümber on palju hirmu ja stressi, on peresuhete hoidmine selle kõigega toime tulemiseks eriti oluline.

Kodu kui kindel tagala

Kodu peab olema kõigi pereliikmete jaoks justkui pesa ja tagala, kuhu maanduda ja kus end laadida. Pereemana saan sellesse panustada näiteks traditsiooniliste pereürituste korraldamise ja väikelastega kodus toimetamise kaudu. Koos hoolitseme ka kanade ja koduloomade eest. Teeme koos perega süüa ja käime iga nädal matkal, et õppida tundma ja armastama loodust. Meie pere usub, et ühtehoidev pere on hea seljatagune, mis annab sulle alati kindlustunnet, ükskõik mis elus ka ei juhtuks.

Tulevikuperspektiiv lastele

Meie peres on oluline, et lapsed saaksid võimalikult kindla ja avara alguse oma isiklikule elule. Pere vanim laps õpib Olustvere Majandus- ja Teeninduskoolis põllumajandust, mis on suure loomasõbrana tema ammune unistus. Vanuselt järgmine unistab aga kohtuniku ametist. Maailmakorda puudutavad ja üldised elu mõtestamise arutelud on temaga juba väga huvitavad.

Aasta suurpere konkursi finaali jõudnud Ahto ja Jaanika peres Harjumaal kasvab kuus last: 18-aastane Anti, 15-aastane Liisa, 11-aastane Jakob, 5-aastane Joosep, 3-aastane Elsa ja 4-kuune Johannes.

Suurpere tegemiste kohta leiab rohkem infot Instagramist @tuisupere ja pereema Jaanika kontolt @minanaine, mille eesmärk on näidata, et kuue lapsega võib elada täisväärtuslikku ja õnnelikku unistuste elu.

Jaga
Kommentaarid