2. Joonista või kleebi WC-s paberirullist pisut allapoole seina peale lõbus värviline jutike koos STOP märgiga. Siis teab sinu mudilane, kui palju WC paberit tohib korraga lahti rullida. Kokkuhoid on muljetavaldav.

3. Basseinis kasutatakse pikki vahtplastist torusid, et lastel oleks lihtsam ja lõbusam ujuda. Need ei maksa palju ja on kodus mitmes mõttes abiks. Sa võid selle pikka basseininuudli panna lapse voodi välimise külje poole linna alla nii, et sellest tekib piire ja laps ei veere voodist välja. Samuti saad nuudli lõigata 10 cm juppideks ja kui lõikad ühe külje lahti, siis võid panna nuudlijupid kodus ukse serva külge ja lapsed ei saa enam ustega paugutada või ennast mõnda tuppa kinni panna.

4. Kui paned beebi soojal ajal õue reisvoodisse mängima, siis pane katuseks kummist äärtega voodilina. See katus hoiab eemale nii putukad kui liigse päikese.

5. Suurel üritustel käies pane lapse taskusse oma visiitkaart ja kirjuta tema käele enda telefoninumber.

6. Sa ei pea ostma koju kallist pallimerd ja ei pea ka mängukeskuses pallide sees müttamas käima. Osta lapsele lihtsalt pallimere pallid ja kalla need plastikust lastebasseini. Suvel bassein, talvel pallimeri!

7. Beebitoidupurgid on just õige suurusega, et kui neid on juba üksjagu kogunenud, siis saad neist teha maitseainete purgid. Pese vaid sildid maha ja kleebi ise uued.

8. Kui lapsel tulevad hambad, siis võid tema luti sisse panna vett või piima ja lasta sel sügavkülmas jäätuda. Selle imemine leevendab igemete turset ja kihelust.

9. Et laps toas või lasteaias ei libiseks, võid liimiga tema susside alla lapse nime kirjutada. (Liimipüstoliga on seda kõige mugavam teha.)

10. Kleebi beebi söögitooli seljatoe taha tavaline plastmassnagi ja ongi pudipõlledel koht olemas.

11. Kui kardad, et sinu hoogne mudilane kaubanduskeskuses kaduma läheb, siis pane talle poes mõni turvaelemendiga sall kaela või kübar pähe. Siis kuuled kindlasti, kui ta uksest välja kavatseb minna.

12. Loe enda häälega mõned lapse lemmikmuinasjutud arvutisse, siis saab keegi teine need talle mängima panna, kui sind kodus pole ja lapsel igatsus peale tuleb.

Lisa ka enda avastatud nippe, mis lapsevanema elu lihtsamaks teevad!

Allikas: diply.com