Kuid millegipärast on jätkuvalt palju selliseid, kes arvavad, et need kohad on lihtsalt moe pärast peredele mõeldud parkimiskoha või kärumärgiga tähistatud. Võib-olla arvatakse, et need kärudega külastajate kohad on mitte imikuvankrite, vaid tavaari täis toidupoekärude jaoks, millega oleks muidu võrdlemisi ebamugav parkla teise otsa sõita. Või eeldatakse tõsimeeli, et kui inimene on suutnud endale keskmisest uhkema auto osta, et siis ta on väärt aukohta kaubanduskeskuse parklas ja just tema jaoks on sinna märgitud see kärupildike. Raske on mõista ja uskuda, et uhke bemmiga kunstküünepiffil või noorel jõmmil võiks päriselt olla tõsisem vajadus selle nö vip-koha järgi…

Hea küll, nali naljaks, ma saan väga hästi aru, et neil inimestel on täiesti ükskõik, et need kohad on põhjusega märgitud ja ette nähtud beebiperedele. Aga kust tuleb see ülbus ja hoolimatus endast nii palju nigelamas olukorras olijate vastu? Miks on üksikul inimesel või lastetul paaril suurem vajadus otse letti sõita? Kas korrakski ei käi peast läbi, kui suure probleemi nende mugavus või hoopis hästi läbi plaanitud ülbus ühele noorele emale põhjustab?

Tuletan siis kõigile meelde, kes ei tea või kes on unustanud, et beebiga poes käimine on õudne piin. Beebi jaoks on seal palav, igav, tüütu, lärmakas, liiga valge ja tegelikult ka pisikuterohke. Noor ema, kes on nädalaid, mõnikord isegi kuid magamata, korralikult söömata ja teadmatuses sellest, mis kuu- või nädalapäev parasjagu on, teab ainult üht: ta ei lähe kaubandusse niisama hängima, vaid tal on konkreetne ja reaalne vajadus poodi minekuks ning mida kiiremini see protseduur tehtud saab, seda lihtsam kõigile. Süüa on vaja, riideid on vaja, mähkmeid kulub ka ning uskuge või ei, aga päris kõike ei ole tänapäeval võimalik koju tellida! Aga kui auto on pargitud otse ukse ette, saan ma vähemalt natuke kiiremini selle väga tüütu protseduuri ära tehtud ja titega majandades on iga minut arvel!

Palun olge normaalsed inimesed ja jätke need kärukohad imikute vanematele. Sina, kes sa seda kohta ihkad, jõuad viis kuni kümme sammu rohkem astuda, aga beebiema oma toiduasjade ja vintskleva lapsega ei jõua. Või beebi ei jõua. Beebiema elu on niigi väga raske, ei võta ju tükki küljest ära see üks väike asi, mis aitaks pisutki lihtsamaks teha? Pargi mujale ja ongi tore!