Kuna rada kulgeb läbi metsa, siis tasub kindlasti kriitiliselt mõelda, et kas su käru sinna üldse sobilik on või tasubki kohe aind kotile panustada.
Samas, kes ikka väsib või kelle väiksem beebi vajab näiteks toitmise või mähkmevahetuse pausi, siis on rajal ka Pere ja Kodu teeninduspunkt (5km peal ning ka võistluskeskuses), kus saab kõike seda ja veel palju muudki teha, et kõigil oleks päevast ikka positiivsed emotsioonid.

Kui algselt oli mõte, et saaksin selle Kärumaratoniks valmistumisega ennast rohkem liikuma, siis nakatas see siiski ikka tervet peret, aga suurim üllatus oli vist Teet, kes varem pigem jalgrattur olnud, kuid nüüd vägagi tihti hoopis tema end Joniga õhtuti jooksma sättinud. Pidas ta plaani ka kuskile poolmaratonile minna, aga paraku sinna käruga ei saa ja seepärast see nädalavahetusel toimuv Kärumaraton ongi nii lahe, ei pea keegi koju jääma, kogu pere saab osaleda.

Kuna sellest nädalast on suured lapsed jälle lasteaias, siis eilse tiiru tegin Joniga kahekesi, kuid suvepuhkuse ajal võis trenn tähendada igasuguseid asju — vahel oli see näiteks liikumisring enne lõunauinakut, kus mina olin käru lükkamas ja Jenni ja JJ tõuksidega — kõik kellel probleem, et lapsed päeval ei taha magada — minge õue aktiivselt tegutsema, siis tuleb uni ka.
Samas on jällegi need õhtud, kus Teet Joniga jooksmas käinud, andnud mulle veidi puhkust ja sellist aega, kus Jon, kes on muidu mega kleepekas, mul küljes ei ripu — aitab see tunnike ka kaasa peast normaalseks jäämisele, uskuge mind.

Nii et mis ma võin öelda, Kärumaratoniks valmistumise tähe all on terve pere rohkem liikunud, aga see on ka muud moodi abiks olnud hea enesetunde tekitamisel. Kindlasti püüame sellega jätkata ka pärast nädalavahetust, siis kui otsest sihti silme ees ei ole.

Ilma lubab pühapäevaks ilusat, hea võimalus linnast välja saada enne kui uuel nädalal algab ju täie hooga uus kooliaasta ja suvi saabki selleks korraks läbi.

Meie oleme kohal ja ootame teid ka!
ps registreerida saab veel kuni 28.08.2019

Minu blogi: lifeatlucky13.com