2. Mäkerdada ära täpselt see kogus puhtaid riideid, mis sul oli mähkemekotti kaasa pakitud.

3. Nutta ohjeldamatult, kuni oled kindel, et nüüd on tal koolikud või ta on haige. Või kõik eelnevad korraga. Kuni äkki tuleb väike puuks ja ta lihtsalt naeratab sulle nii, nagu poleks midagi juhtunudki.

4. Magada valju rockmuusika saatel, uste paugutamise ja ehitustööde ajal õndsat und, kuid ärgata, kui korra aevastad. Ainuke, keda siin süüdistada, oled sina ise.

5. Vajuda ära vaid viieks minutiks ja arvata, et see on pärastlõunase uinaku eest.

6. Magada öösel ootamatult järjest 6 tundi, põhjustades sellega sulle unetu öö, olles üleval pidevalt, et kontrollida, kas ta ikka hingab.

7. Tähistades mähkmete eemaldamist sulle näkku pissides. Juhul, kui paned eriliseks puhuks ta parimatesse riietesse, siis võid kindel olla, et nad kakavad tagumiku täis. Lisapunktid jällegi kakamise eest kohe pärast mähkmevahetust ja topeltboonus kakamise eest keset mähkemete vahetust.

8. Väljakutse: kodust ära olles mähkmevahetus avalikus tualetis, kus ei ole mähkimislauda ja isegi mitte WC-poti kaant. Ole valmis õhus mähkmevahetuse olümpiaks!

9. Magada terve päev ja "pidutseda" terve öö.

10. Nutta trööstitult, sest nad ei leia tema haardeulatusse pandud 12 lutist ühtegi.

11. Köhida imelikult, omada löövet ja imelikke punne nahal, välja arvatud siis, kui sa ta lastearsti juurde viid.

12. Oodata, kuni oled ta turvahälli asetanud, traksid peale pannud, garaažist välja sõitnud, et siis püksi kakada. Boonuspunktid, kui on talv ja oled just kombeka talle selga pannud.

13. Otsustada, et nende esimeseks sõnaks saab olema "issi"!

Tuleb ju tuttav ette? Informatsiooni ja mõtteid kui palju vandenõuteoreetikutele! Millega sinu beebi sind kiusab?