Olles värske lapsevanem, kes on oma beebist vaimustuses, on muidugi raske ennast adekvaatselt kõrvalt vaadata. Selleks, et oma normaalsusastet kontrollida, vaata, millised on 8 ohumärki, et oled oma beebimaailma kinni jäänud.

1. Ilma oma beebita ei lähe sa mitte kusagile

Su sõbrad juba teavad sind üritusele kutsudes, et saabud kindlasti kohale koos beebiga ja ei lisagi sind enam nende ürituste listi, mis on nö lasteta.

2. Sa paned oma beebijutud igasse vestlusesse

Tõepoolest, igasse kui viimasesse vestlusesse. Näiteks, kui sinu sõbranna räägib, et oh kui jumalik ilm täna on, siis sinu vastad: "Selline ilm ongi parim, et laps oma uues kärus jalutama viia."

3. Sa arvad, et kõik, keda kohtad, tahavad tingimata sinu telefonis olevaid beebipilte vaadata

Nii neid, kus ta on sinise särgikesega, kui neid, kus ta on punasega. Isegi siis, kui beebi on koos sinuga, ei piisa sulle, et teised su last vaatavad, sa tahad tingimata ka pilte näidata.

4. Sinu kodu on täis pilte sinu beebist. Ja ka sinu Facebookileht

Sa piinad inimesi sellega, et teed oma Facebookilehele iga poole tunni tagant uue postituse. Sest nüüd ta pööras ennast, nüüd naeratas, nüüd vahetasite riideid ja oi kui nunnu ta selles uues kleidikeses välja näeb.

5. Sinu normaalne hääletoon ei ole enam normaalne

Sul on nüüd laulev ja kõrge beebiemme hääl ka siis, kui sa ei suhtle oma lapsega, vaid helistad näiteks panka. Ka mehega räägid emmetoonil: “Kas sa tead, kes täna ise potil käis? Meie käisime!”

6. Kui keegi sulle helistab, siis viid kohe jutu oma beebile

Sa isegi palud oma beebil telefoni midagi öelda. Kui veab, siis ta isegi nohiseb sinna. Või pistab kisama. See on helistajale tüütu. Tõesti on.

7. Sa oledki päriselt oma lapse pildi lasknud särgile printida

Käid sellega ise ja sunnid ka pereliikmeid ja sõpru seda tegema. Sa teed seda väga süütul moel. Kingid neile sünnipäevaks beebisärgi ja pärast küsid üle, kas nad ikka kannavad seda.

8. Sa osaled igal “Kõige armsama beebi” konkursil ja sunnid oma sõpru sinu beebi poolt hääletama

Enamus ei hääleta ja sa oled pahane

Kindlasti tead ka ise kedagi, kellele on tema beebi kinnisideeks. Mille järgi sina aru saad?

Allikas: cafemom.com

Jaga
Kommentaarid