Peetri Jooks 2017 "meeleolukaim jooksupidu"

Vaata meeleolukaid pilte lõbusalt vihmas jooksvatest peredest:

Eelmisel aastal marathon100.com lugejate poolt parimaks uueks jooksuks valitud Peetri Jooksul osales sel aastal erinevatel distantsidel kokku üle 2000 osaleja.
Põhijooksu 10 km distantsi võitis meestest Läänemaa Spordiklubi esindav Argo Jõesoo ajaga 31.45,5 ja naistest korraldajaklubi Jooksupartneri ridadesse kuuluv Liina Tšernov isikliku rekordiga 34.20,0.

“Mina jäin jooksuga väga rahule, kindlasti on see võiduemotsioonist ka mõjutatud, aga ikka väga, väga võimsa emotsiooniga jooks. Ja väga uhke oli auhinnalaud. Minule pole isiklikult varem nii uhkeid auhindu võistlustel osaks saanud," kirjeldas häid emotsioone võitja Argo Jõesoo.

Teise koha sai Ilja Nikolajev (SK Jooksupartner) ajaga 31.51,7, ja kolmanda koha Dmitri Aristov (Treeningpartner) ajaga 31.57,5.

Naistest lõpetas teisena Jekaterina Patjuk (TÜ ASK) ajaga 34.35,2 ja kolmandana Kaisa Kukk (Treeningpartner) ajaga 36.58,7.

Suurima tiimi rändkarika sai teist aastat järjest spordiklubi Treeningpartner, kes ühtlasi oli ka kiireim võistkond.

Koostöös Lastefondiga toimunud Apollo Kino heategevusjooksuga toetati 9-aastase liikumispuudega Hanna-Liisa ravi. Stardipaugu heategevusjooksule andis Hanna-Liisa koos jooksu patrooni Roald Johannsoniga, kes läbis ka ise tüdruku toetuseks 5km pikkuse raja.

Kõik 10km põhijooksu ja kepikõnni ning 5km heategevusjooksu ja noortejooksu tulemused on leitavad SIIN!