2. Välja veninud kardigani asemel kanna stiilse lõikega kudumeid, millel põnev varrukalõige, mis paljastavad õlad või mida annab lahedalt teksavärvli vahele torgata.

3. Tossud on pikkadeks jalutuskäikudeks ja mänguajaks, kui suundud aga poodlema, välja sööma või niisama linna, asenda need kenade tennistega, saabastega või sandaalidega.

4. Ära unusta aksessuaare. Kõrvarõngad, pikad kaelaehted ja isegi käekell jätavad automaatselt mulje, et sul oli enda valmis panemiseks rohkem kui kaks minutit... isegi kui see pole tõsi.

5. Unusta sassis krunn. Kindlasti on sul mõttes olulisemaid asju kui see, kas soeng, millega kodust väljud on sama, mille hommikul (või eelmisel õhtul?) näo pesemiseks tegid, aga kiire kammimine, vajadusel kuivšampoon ja korrektsem hobusesaba või punutis muudavad üldmuljes väga palju. Kui sa just pead krunni kandma, vali madal ja tulemus on pigem šikk kui lohakas.

6. Asenda pusa või kardigan bleisriga. Hästiistuvad teksad, lihtne särk ja mugav bleiser on ideaalses harmoonias ja keegi ei aima, et nende all on magamata öö ja imetamisrinnahoidja.

7. Mis puutub käekotti, siis unusta igav sportliku stiiliga mähkmekott ja kanna lapsele vajalikku kaasas stiilses mahukas käekotis.

Allikas: mom365.com