“Võistlesime täna, kes julgeb keele pakasega raudposti külge panna. Kaspar ei saanudki tundi minna!”

Minu lapse kool on jube moodne. Kõik käib läbi arvutite ja interneti. Iga kord, kui ühel pisikesel õpetajal projektori pilt seinal tagurpidi läheb, tuleb üks kahest pikemat kasvu poisist ja toksab laes olevat projektorit harjavarrega, pilt läheb kohe õigeks ja noomees on heas kirjas. Tegelikult keerutabtema sõber (see teine pikem noormees, kes ka vahest toksamas käib) kõrvalt pingireast mobiiliäpiga seda projektoripilti.

“Ma sinna kooliarsti juurde enam ei lähe. Vahet pole, kas valutab mul pea, kõht või on palavik, iga kord küsib arst, et ega ma rase pole. Me pole isegi laste saamise tehnikat veel koolis õppinud!”

Lugesin lapsele ette uudistest lugu sellest, et teismeliste hulgas on kombeks endale tühja pudeli vaakumiga “Jenneri huuli” teha ja et ta mingil juhul seda ei prooviks, sest see jätab õudsed sinikad ja häbi ka muidugi. Kahe tunni pärast tuli ta vannitoast “Jenneri huultega”. Ta ei saanud pärast mitu päeva kooli minna.

Artikkel ja video nendest hirmsatest huultest, mille eest teda hoiatada tahtsin, on siin: Jenneri huuled ajavad teismelised hulle eksperimente tegema — hoia oma lapsel silm peal

Sain teada, et minu lapse hüüdnimi on “Sperma” ja ta ei tea ka ise, miks see nii on.

Me saime kunagi ühena esimestest koju interneti ja mu koolikaaslased olid kohe ridamisi minu juures igasugu netiaasju ajamas ja lehekülgi külastamas. See oli uus ja põnev asi. Varsti oli ka arvutiviirus kohal. Pidin oma koolikaaslastele rääkima, et arvutiviirus on selline asi, mis tuleb läbi telefonijuhtme, kui kontrollimata kohtades käid ja hiljem kutsuti mind koolis õppenõuniku juurde seletust andma, et mis lollusi ma teistele räägin, et viirus tuleb mööda telefoniliini. Sain oma “väljamõeldise” pärast koolis parajaks naerualuseks.

Minu laps on algusest peale ärisoonega olnud. Algklassides tegi ta ise kontserdipileteid jõulupeole ja müüs neid saabuvatele lapsevanematele välisuksel. Tegelikult oli kontsert mõistagi tasuta.

Uurisin lapselt, miks tal vene keeles nii kehavd hinded on ja ta vastas möödaminnes, et ah, kõikidel on, sest meil on see probleem, et meie ei oska vene keelt ja vene keele õpetaja ei oska eesti keelt.

Laps teatas, et käis kooliarsti juures, sest tal olid lõunaks spagetid. Mina: “Mis mõttes!?” Tema: “Meil olid lõunaks spagetid ja sõime seal ning ma võtsin jooki peale. Samal ajal hakkasin naeram ja kõik tuli ninast välja. Spagetid ka! Naersime edasi ja lõpuks julgesin spagetid läbi nina välja tõmmata. Siis me enam ei naernud vaid hakkasime karjuma, sest ninast tuli pärast spagette hoopis verd. Karjusime nii kõvasti sõpradega seda verevoolu vaadates, et tuli söökla korrapidaja. See hakkas ka karjuma. Karjusime siis veel natuke ja siis läksin kooliarsti juurde.”

Aga ega ainult kooli poolt imelikke lugusid tule. Seda, missugused on kõige jaburamad asjad, mida vanemad on õpetajale öelnud, vaata SIIT

Milliseid imelikke koolilugusid on sinu peres ette tulnud? Jaga neid ka meiega.

Allikas: vanemate sotsiaalmeedias jagatud lood