Et asi oleks laste jaoks lõbusam

Philips on loonud interaktiivse äpi, mis sünkroniseeritakse lapse hambaharjaga, äpp aitab lastel hambapesu nipid mänguliselt selgeks õppida. Laste jaoks on see lõbus õppeprotsess, vanemad saavad aga jälgida protsessi arengu kulgu. 98 % küsitletud lapsevanematest kinnitas, et nüüd on kergem veenda lapsi puhastama hambaid kauem ja paremini.

Äppi kasutades peavad lapsed matkima rakenduses nähtavat õpetajat, kuni ta puhastab hoolikalt iga suuosa. Äpi peategelane on sümpaatne Sparkly, kellele meeldivad väga puhtad hambad. Iga kord, kui hambaid on hästi puhastatud, muutub Sparkly rõõmsamaks ja lapsed saavad auhindu — võimaluse Sparkly välimust tuunida või saada auhinnaks toitu karvasele Mosquitole, kellele meeldib süüa tervislikku toitu.

Hambaarst Rebeka Gabor: "Eesti laste suuhügieen pole kiita"

Arsti sõnul on selles süüdi kiire elutempo, mille tõttu nii lapsed kui ka täiskasvanud ei pööra suuõõne hügieenile piisavalt tähelepanu. Teiseks ei ole laste käeline tegevus veel nii arenenud, mistõttu ei saa kõik hambad võrdselt puhtaks. Sageli kipuvad lapsed pesema ainult tagumiste hammaste põsepoolseid pindu või ainult esihambaid, ent hambaaukude vältimise üheks eelduseks on kõikide hambapindade pesemine. Philips Sonicare hambahari eemaldab kordades rohkem kattu võrreldes tavalise hambaharjaga ning tagab efektiivse hambaaukude ja igemehaiguste ennetuse.

Täpsem teave Sonicare hambaharja ja selle ostuvõimaluste kohta on leitav SIIT.


#Sonicare #Sonicare For Kids #Philips #Sonicare For Kids´i hambahari #sonic tehnoloogia #Sonicare DiamondClean #hammaste puhastamine #sonic hambahari #kuidas #kuidas hambaid õigesti puhastada

Jaga
Kommentaarid