Beebisalvrätid. Beebisalvrätte saad kasutada igal pool. Eemalda nendega meiki või pühi käsi. Meigi eemaldamiseks ei ole vaja osta spetsiaalseid, just selleks otstarbeks mõeldud salvrätte. Edukalt saab päevameigi maha ka beebidele mõeldud niiskete salvrätikutega. Need on õrnatoimelised, mistõttu sobivad kasutamiseks ka näopiirkonnas ja silmaümbrustes. Niiskeid salvrätikuid hoia nii autos, käe- või trennikotis kui ka kodus. Nii on need alati võtta, kui on vaja käsi või nägu puhastada.

Beebišampoon. Selle õrnatoimelise šampooni kasutusvõimalused on piiritud. Kui sul on tundlik nahk, võid sellega pesta nii oma juukseid kui ka keha. Sellega saad võtta maha meiki ja pesta puhtaks ka juukseharja või oma meigipintslid. Tee pintslid kõigepealt märjaks, tilguta neile pisut šampooni ja puhasta õrnalt, seejärel loputa šampoon välja. Ole ettevaatlik, et sa pintsleid liialt ei hõõruks ega sasiks, samuti jälgi, et harjaste kinnituskoht märjaks ei saaks. See võib pintslit kahjustada.

Beebiõli. Beebiõliga saab edukalt eemaldada tugevat meiki, ilma et silmi liiga palju hõõruma ja ärritama peaks. See eemaldab suurema vaevata ka veekindla silmameigi. Proovi!

Kui sul on kuivad juuksed, võid beebiõli ka juusteotstesse panna. Beebiõlil on veel teisigi kasutusvõimalusi: näiteks saad sellega puhastada ja poleerida ka roostevabast terasest pindu.

Mähkmed. Beebi mähkmeid saad nutikalt ära kasutada näiteks rannas käies. Kui sa ei julge oma telefoni või rahakotti järelevalveta jätta, mässi need väärtuslikud esemed beebi mähkme sisse. Möödujad ei oska arvatagi, et pealtnäha kasutatud mähkme sees on peidus hoopis telefon – ja keegi ei taha seda ju puudutada.

Vedelikku imavaid mähkmeid saab kasutada ka kodus: kui suur kogus vedelikku laiali voolab, laota mähe sellele laiali ja segadus ongi likvideeritud.

Beebipuuder. Beebipuudril on samuti mitmeid kasutusvõimalusi. Kuna see kuivatab ja vähendab naha hõõrdumist, on see suvel hea abivahend. Kui õues on palav ja nahk kipub higistama, määri puudrit piirkondadesse, mis palava ilmaga kleepuma ja hõõrduma kipuvad, näiteks kaenlaalused või jala siseküljed. Beebipuuder rahustab ja kuivatab nahka. Beebipuudrit saad kasutada ka juustel. Kui sul on heledamat tooni juuksed, mõjub beebipuuder nagu kuivšampoon, millega häda korral juukseid pisut puhastada.

Veel saad seda kasutada jalanõude värskendamiseks, sõlme läinud ehete lahti harutamiseks, jalgadelt liiva eemaldamiseks või hoopis õhtumeiki tehes – võimalused on piiritud. Tugevat õhtumeiki tehes tupsuta beebipuudrit pisut silma alla, seejärel värvi silmad ning korja siis silma alla kogunenud lauvärvijäägid koos puudriga ära. Beebipuuder püüab lauvärvijäägid kinni ja nii saad neist suurema vaevata lahti.

Mähkmelööbe kreem. Mähkmelööbe kreem on hea abivahend kuiva naha korral. See leevendab nahaärritust ning sobib kasutamiseks ka lõhenenud huulte, nibude, käte jt kohtade raviks. Ka putukahammustuse või kerge päikesepõletuse korral võib seda peale määrida. Kreem on sügavniisutav ja sobib kuivale nahale ideaalselt.

Imetamiskreem. Ka õrnatoimelist imetamiskreemi saab kasutada ärritunud ja lõhenenud naha raviks. See sobib ideaalselt erinevate mikropragude raviks. Lõhenenud huuled või käed – ei ole kohta, kuhu seda määrida ei tohiks.

Beebipüreed. Naturaalseid beebipüreesid võib kasutada kogu pere. Käepärasesse toidutuubi pakendatud püreed ei määri, neid on mugav kaasas kanda ja lihtne süüa, mistõttu võib neid pakkuda näiteks autos, kui kõht tühjaks läheb. Üks püree võib alati käekotis valmis olla, juhul kui kõht ootamatult tühjaks läheb. See on kerge ja tervislik snäkk, mis sobib hästi ka koolilapsele koolikotti kaasa pakkida. Müügil on ka korduvkasutatavaid toidutuube, mida saab kodus valmistatud toiduga ise täita.

Toidukarbid. Korduvkasutatavatesse toidukarpidesse, kuhu ladustad beebi toidu, saad ladustada ka teiste pereliikmete toidu. Hoia varem valmistatud toitu külmkapis, nii on seda hea haarata, kui kõht ootamatult tühjaks läheb. Hea harjumus on ka midagi käekotis hoida, et vältida suurt näljatunnet ja ebatervislike snäkkide ostmist. Kujunda sellest endale harjumus ja haara karbiga lõunasöök ka tööle kaasa.

Jaga
Kommentaarid