Aktiivse beebi mähkmevahetus on isegi parimatel aegadel keeruline, kuid teadmatus, kus saaks käigu pealt mähet vahetada, võib teha selle veel keerulisemaks.

Vahet pole, kas olete kaubanduskeskuses, kohvikus või isegi lennukis, püksmähkmed saavad aidata teie aktiivse (u kuuekuuse) beebi mähkmevahetuse lihtsamaks teha.

Valmistuge

Pange asjad, mida mähkme vahetamiseks vaja, nagu püksmähkmed, salvrätikud jne, väiksesse kotikesse oma mähkmekotis, et saaksite vajalikud asjad kiiresti kätte.

Alternatiivid, kui ei ole mähkimislauda

Kui sinu beebi kõnnib, võid proovida mähkme vahetamist seistes, mis on püksmähkmetega ülilihtne. Lihtsalt rebi küljed lahti ja tõmba mähe ära, kui beebi seisab. Kui tema pepu on puhastatud, saate lasta tal uutesse püksmähkmetesse astuda. Kui läheduses ei ole mähkimislaudu või need on liiga mustad, võite leida muu võimaluse, kasutades auto pakiruumi, pikaliasendis lapsekäru või panna mähkimisaluse lihtsalt kuivale murule. Kui olete tõesti hädas, võivad ka pingid, rongiistmed või avalikud tualetid töö ära teha. Lihtsalt puhastage kindlasti pind enne ära, kasutades beebisalvrätti.

Pidage meeles, et hoiaksite ühe käega alati beebit, et ta ei saaks ära veereda või roomata. Kui läheduses ei ole voolavat vett, võite ka ise enne ja pärast mähkme vahetamist käte puhastamiseks beebisalvrätte kasutada. Teie pisikese loomulik missioon on lõpmatult avastada.
Kui teil on olemas hästi varustatud beebitarvete kott ja need nõuanded, võib mähkmevahetus olla üsna sujuv. Nii on teil mõlemal liikvel olles üks mure vähem.

Jaga
Kommentaarid