2. Kui laps maha kukub ja haiget saab, jookseb ta käed laiali sinu poole ning nõuab süllevõtmist ja lohutamist.

3. Sa annad endast parima, et leida üles lapse lemmikmänguasi, mille ta jalutuskäigul ära kaotas. Kui see ei tulegi välja, helistad sa läbi kõik mänguasjapoed, et kallile mõmmikule asendus leida.

4. Sinust on saanud geniaalne ajajuht ning lapse lasteaeda viimine, trenni sõidutamine, trennist ära toomine, sõbra juurde viimine, sõbra juurest koju toomine, poeskäik, enda trenn ja kohtinguõhtu abikaasaga mahuvad su päeva täiesti vabalt sisse. Ja sa käid täiskohaga tööl.

5. Su laps ei pelga teisi täiskasvanuid ning alustab nendega meeleldi vestlust ja lubab end sülle võtta. See on kindel märk sellest, et oled talle pakkunud piisavalt turvatunnet.

6. Laps sööb iga päev puu- ja juurvilju ja teeb seda täiesti vabatahtlikult.

7. Sind ei huvita, mida teised arvavad, ning laulad lapsele bussis või arsti ukse taga oodates 55 korda järjest “Ehitame maja” laulu, sest ta tahab.

8. Sa mässad kasvõi öö läbi, et jõulukuusk saaks ehitud ja kingitused õigeks ajaks pakitud.

9. Sa ei ütle kunagi ei, kui põnn tahab sinu voodis magada, sest ta kardab, ta on haige või tal tuli emme-isu. 

10. Sa teed vapra näo ja lahkud sirge seljaga, kui lapse esimest korda lasteaeda üksi pead jätma. Sa näed, et tal on juba põnev mäng sõpradega käsil ja sa tead, et temaga on kõik hästi, kuid sa ei suuda ise leppida sellega, et laps on juba nii suur…

11. Sa kulutad hunniku raha ja kohutavalt palju energiat, et lapsele sünnipäevapidu korraldada, kuigi ta on tegelikult veel liiga väike, et sellest üldse aru saada.

12. Sul on lõpuks ometi olnud lapsevaba õhtu ja oled käinud sõbrannadega väljas. Aga sa ei jõua ära oodata, millal sa lõpuks koju tagasi saaksid ning jooksed siis üleriideid seljast võtmata lapse voodi juurde teda kallistama ja musitama.

13. Su käekotis ei ole mitte meigitarbed, vaid näkileivad, mähkmed, mänguasjad ja lutt.

14. Enne magamaminekut selgus, et lapsel on homseks vaja teha suur kunstitöö. Te istute poole ööni ja lõikate, kleebite ning värvite ja kuigi sa teed näo, et oled täitsa pahane, naudid sa tegelikult igat minutit koosveedetud ajast.

15. Sa jääd oma lemmikseebikast ilma, sest su mudilane tahab Lammas Shawni multikat vaadata.

16. Kui su laps sind jonnihoos lööb, hingad sa sügavalt sisse ja välja, mitte ei viruta talle karistuseks vastu!

17. Sa pühid vähimagi vastikustundeta ära ta kakase tagumiku, koristad okseloigu ja eemaldad ninast välja veniva rohelise tati. 

18. Sul pole aimugi, millised on hetke popimad klubilood, küll aga tead peast kõikide lastelaulude sõnu, samuti on sul multikate algusajad hästi meeles ja iga uue lasteraamatu ilmumine raamatupoodi tekitab sinus elevust.

Allikas: Parentdish