Jäär (21.03-19.04)

Sul pole võimalik teisi päästa või vastavalt oma soovidele muuta. Saad ainult neid armastada nagu nad on ja loota, et nad tahavadki selliseks muutuda nagu sulle meeltmööda oleks. Ka pole võimalik kellegi teise murtud südant uuesti kokku panna ja korda teha. Teiste parandamine ja ravitsemine on sulle omane soov, aga mõni asi saab paraneda ainult ise ja sobival ajal või tingimustel.

Sõnn (20.04-21.05)

Iga suudlus ei süüta hinges ilutulestikku. Kirg teise inimese vastu on imeline asi, aga armastus ei koosne vaid vikerkaartest pea kohal ja liblikatest kõhus. Armastus pole alati õnnelik ja hämmastav seiklus, mis toob kogu aeg vägevaid hetki. Vahel on ka valus ja hinges palju segadust. Kui õpid seda kaost ja segadust aktsepteerima, suudad armastust palju rohkem nautida.

Kaksikud (22.05-21.06)

Kui keskendud kogu aeg vaid selle ühe ja õige leidmisele, siis võid iroonilisel kombel temast just mööda vaadata. Asi on selles, et üht ja õiget pole olemas. Kui otsid täiuslikku, siis jääb kõik hea ja tore märkamata, mis sind ümbritsevates inimestes leidub. Õpi hindama seda, mis on olemas päriselt, mitte ainult su peas.

Vähk (22.06-22.07)

Ava end. Kui sa end armastuse eest kõrge müüri taha peidad, siis murrab see lõpuks ise läbi ja teeb saabudes haiget. Luba armastus oma ellu ja endal haavatav olla. Sa oled tundliku loomuga, näita seda välja. See avaldab teistele muljet ja sa õpid ühtlasi, et enda avamises pole midagi ohtlikku.

Lõvi (23.07-22.08)

Su kirg on nii tuline ja vägev - kui armastad, siis kogu täiega. Sellise pühendumisega ei suuda paljud võistelda, pealegi võib nende armastuse keel sinu omast erineda. See, et keegi armastab sinust erinevalt, ei tähenda, et ta pole armastamiseks võimeline. Ära püüa nii suurt asja kui armastust liiga kitsalt defineerida ja raamistada. Seda piirab ainult su enda kujutlusvõime.

Neitsi (23.08-22.09)

Kellegi puudujäägid võivad just sinu jaoks igati imelised olla. Ideaalset inimest pole olemas, nii et ära loodagi teda leida. Armastus ei ole täiuslik - ja selles peitub osa selle võlust. Leia enda kõrvale inimene, kelle puudused sind võluvad. Kui me oleksime täiuslikud, siis oleks ju igav elada.

Kaalud (23.09-22.10)

Armastus sisaldab ka kompromisside tegemist - pühendumist ja erisuste kõrvaleheitmist, et ühine asi toimiks. Sul ei pea alati õigus olema ja sa ei pea alati oma õiglast osa saama, sest täiuslikku tasakaalu pole võimalik saavutada. Armastus on täieliku balansi saavutamiseks liiga spontaanne ja unikaalne. See on suurem kui sina, nii et ära püüa seda kontrollida.

Skorpion (23.10-22.11)

Armastus põhineb usaldusel. Selle leidmiseks pead õppima (taas) usaldama - esmalt ennast ja seda, et kõik saab korda, siis saabub ka tõeline usaldus teiste ja maailma vastu. Kui õpid oma sisehäält kuulama ja sellest juhinduma, siis oled armastusele avatud. Kui usaldust pole, siis pole sul midagi.

Ambur (23.11-21.12)

Kui keskendud selle püüdmisele, keda tahad, kuigi te ei sobi, siis jooksed õigest mööda. Otsi inimest, kes hindab just sind kogu su laheduses ja võimekuses. Sa väärid armastatut, kes armastab sind ka vastu, sellisena nagu oled. Kui sead tõelisele armastusele kindlaid ootusi, siis saad millegi ehtsa asemel keskpärase lahjendatud variandi.

Kaljukits (22.12-20.01)

Oma südame sulgemine, et seda kaitsta, ei aita. Kunagi tuleb keegi, kes su karmist koorest läbi tungib ja pehme südame juurde jõuab. Isegi, kui armastusele vastu puikled, leiab see ise tee sinu juurde. Lase parem see ise ligi ja ära suru sõrgu vastu, kui tunne on õige. Just tunne on see, mis meid õigel rajal hoiab. Suurimad armastuslood võivad alata kõige ootamatumal hetkel ja kui me seda isegi ei otsi.

Veevalaja (21.01-18.02)

Kellegi armastamine ei tähenda, et sa pead loobuma oma isikupärast ja kõigest, mis teeb sinust just sinu. See ei tähenda ka seda, et areng lõppeb ja sina pead paigale jääma. Sa jääd ka suhtes selliseks iseiseisvaks ja julgeks olevuseks nagu vallalisena. Iseseisvust ja armastust on võimalik tervel viisil ühendada. Nii et ära tõuka kedagi erilist eemale, sest kardad ennast suhtesse ära kaotada.

Kalad (19.02-20.03)

Tunne, et oled armastatud, muudab sind kaunimaks, aga mitte kauniks. Sa oled imeilus kunstiteos ka üksi - siis, kui keegi ei vaata. Armastus ei saa sind aga päästa su siseheitlustest, need pead ikka ise läbi töötama. See ei paranda ka su vigu ega vabasta sind suurimatest probleemidest, mis su elus on. Armastus suudab aga tumedal hetkel lohutada ja inspireerida paremaks saama.

Allikas: suhted.ee

Jaga
Kommentaarid