Kaks tütart tülitsevad tõenäoliselt vähem, mängivad koos kenasti, ei tüüta vanemaid liiga palju ega kiusa teineteist. Kaks tüdrukut oskavad mängida liigselt lärmi tegemata ning kuulavad paremini vanemate sõna, selgus hiljuti läbi viidud uuringust.Tütred on suureks abiks ka kodutöödel.

Elu nelja tütrega peres on aga tõenäoliselt hoopis katastroofiline. Uuringus osalenud nelja tütre vanemad olid oma elukorraldusega kõige vähem rahul ning väitsid, et nende peres on vähemalt neli konflikti päevas.

Suurperede vanematest kolmandik tunnistas, et mõnikord on neil sellise elurütmiga raske kohaneda ning kaks kolmandikku pidid ostma suurema auto või maja, et terve seltskond ära mahutada. Selgus ka tõsiasi, et nelja ja enam lapsega vanemad ei jõua tihtipeale kõikide lastega võrdselt tegeleda.

Teine kombinatsioon, millega küsitlusele vastanud üsna rahul olid, oli üks poeg ja üks tütar — koguni 86% peredest on poeg ja tütar omavahel head sõbrad. Kolmas lemmikvariant oli kaks poissi. Vanemate kinnitusel mängivad kaks poissi väga palju koos ning jäävad lähedasteks ka täiskasvanutena.

Eksperdid järjestasid parimad ja halvimad lastekombinatsioonid:
1. Kaks tüdrukut
2. Üks poiss ja üks tüdruk
3. Kaks poissi
4. Kolm tüdrukut
5. Kolm poissi
6. Neli poissi
7. Kaks tüdrukut ja üks poiss
8. Kaks poissi ja üks tüdruk
9. Kolm poissi ja üks tüdruk
10. Kolm tüdrukut ja üks poiss
11. Kaks poissi ja kaks tüdrukut
12. Neli tüdrukut

Allikas: DailyMail