Proovi Lia Virkuse retsepti ja toimeta järgmiselt:

Muffinipanni viineripirukad ehk viineriroosid

8 tk

400 g külmutatud lehttaignaplaate

8 Rakvere Lihakas Doktoriviinerit või mõnda muud liharikast viinerit

8 viilu juustu ( a'20 g )

8-10 sl ketsupit

3-4 tl punet

Lõika külmkapis sulanud tainas 8 ruuduks, vajuta muffinipanni pesadesse. Tõsta igasse pesasse 1-2 sl ketsupit , puista peale u 0, 5 tl kuivatatud punet. Lõika viinerid ühest otsast cm jagu neljaks, torka lahtilõigatud pool üleval püstiselt pesasse. Poolita juustuviilud ja keera ümber viineri. Küpseta 200 kraadi juures u 10- 15 minutit, kuni viiner pealt harali küpsenud ja pirukas kaunilt kuldpruun. Lase väheke jahtunud ja tõsta muffinipannilt restile jahtuma, söö soojalt.

Jaga
Kommentaarid