2. Ta saadab sulle sõnumi, kui ta hakkab koju tulema või jääb kauemaks.

Ja mitte sellepärast, et ta peaks sind paranoiliseks, vaid ta hoolib sinust ja tahab, et sa ei muretseks, et sa ei peaks teda liiga vara või liiga pikalt ootama. Ta tahab sulle teada anda, et ta mõtleb sinu ja sinu tunnete peale.

3. Ta hoolitseb sinu eest.Kui sul pea valutab, ei hakka ta ka ise hädaldama ja oma muredest rääkima, vaid ta toob sulle tableti. Kui ta näeb sind mureliku näoga, uurib ta, kas sul on kõik hästi. Ta tuletab sulle meelde, kui on aeg arsti juurde minna ja toob sulle süüa, kui oled tõbine.
4. Ta helistab sulle lihtsalt niisama.Kui tema päevas midagi huvitavat või naljakat juhtub, tahab ta seda just sinuga jagada.
5. Ta naudib lastega koosveedetud aega.Olgu nendeks siis teie ühised lapsed või teie sõprade lapsed. Ta viskab nendega nalja, õpetab neid ja on igati vahvaks rollimudeliks.
6. Tal on sinu jaoks alati aega.Ta võtab alati vastu sinu telefonikõned. Kui temaga räägid, keerab ta ennast kogu kehaga sinu poole, et näidata, et ta kuulab sind päriselt. Ta on valmis ka oma plaane muutma, kui soovid ühiselt midagi teha. Ta ei hiline, kui olete plaaninud midagi koos teha.
7. Ta ei hoa sidet oma eksidega.Ta teab, et kui suhe on läbi, siis see on läbi ja ta ei hoia igaks juhuks teisi uksi lahti. Ta ei varja sinu eest oma tegemisi ega käike.
8. Ta unistab koos sinuga.Peate üheskoos tulevikuplaane ja sa tead, et ta ei ole mees, kes ainult räägb, vaid mees, kes ka tegutseb teie ühiste unistuste teostumise suunas.
9. Ta peab lugu traditsioonidest, mida sina hindad.Kui sinu jaoks on tähtis, et sünnipäevalast äratatakse lauluga, kuid tema kodus pole nii tehtud, siis on ta valmis sinu kombe üle võtma ja isegi siis, kui ta viisi ei pea, laulab ta sulle sünnipäevahommikul. Kui soovid veeta pühad perega, siis tema armastus ja hoolivus sinu vastu on need, mis aiatavd teda läbi sinu suguvõsaga koosveedetud tundidest.
10. Ta ei püüa igal võimalikul juhul ilma sinuta väljas käia.See näitab, et ta on rahul teie suhtega ja sellega, kes te teineteise jaoks olete.
11. Ta on lojaalne oma lemmikmeeskonnale ka siis, kui sellel halvasti läheb.See näitab tema omadusi — ta on truu. Ta on lojaane sinule, oma sõpradele, oma kolleegidele. Ta on usaldusväärne inimene.
12. Ta suhtleb siiani oma lapsepõlvesõpradega.Ta ei vali oma sõpru selle järgi, kes on edukas ja rahakas. Kes on sõber, see on sõber ka muutuvates oludes.
13. Restoranis on tema poolt antud jootraha veidi suurem, kui peaks ja ta käitub teenindava personaliga alati ja igal pool hästi.Kui ta käitub lugupidavalt täiesti võõrastega, siis on ta lugupidav sinu suhtes ka siis, kui olete pikalt koos olnud ja maskid on ammu langenud.
14. Ta on vastutustundlik.Kui ta on sõpradega väljas, siis on tema see, kes vaatab, et kõik saaksid turvaliselt koju ja laud makstud. Samamoodi hoolitseb ta tulevikus ka oma perekonna eest.
15. Ta on loomulik.Ta hindab seda ka sinus. Tal ei ole mingit vahet, kui palju sinu riided maksavad või kui kõrged on sinu kontsad. Sinu väärtus tema silmis ei sõltu sellest, mis sinu välimus maksab.
16. Ta teab, kuidas sinuga käituda, kui oled pahuras tujus.Ta on alati sinu poolt, kui sind on tabanud tööl ebaõnn või kui oled sõbrannaga tülli pööranud. Kui oledki ise midagi väga valesti teinud, ütleb ta seda sulle sinu väärikust riivamata.
17. Ta hindab sinu iseseisvust.Ta toetab sinu uusi ettevõtmisi ja ei suru sind kunagi alla, et ise mehisem või edukam paista. Ta on niigi piisavalt mehine selleks, et olla koos tugeva ja iseseisva naisega.
18. Ta on sinu suurim fänn.Ta tunneb siirast rõõmu sinu õnnestumise üle ja ta ei saboteeri kunagi sinu ettevõtmisi. Kui keegi küsib sinu kohta, siis lööb ta särama ja ta räägib sinust uhkusega.
Allikas: yourtango.com