Sest lapsed on veel elu poolt rikkumata ja vormimata. Ma pean neid endast targemaks ja nende reaktsioone ehtsamaks. Ma proovin neile õpetada, et nende mõtted on väärtuslikud.

Jessica Alba: ole oma lapse tervise valvekoer

Muidugi ei usu keegi, et poest koju ostetud toodetes võib olla arseeni, kuid soovitan vanematel alati kontrollida, mida sisaldavad poest toodud toiduained ja kodukeemia. Sa võid silte lugedes suure üllatuse osaliseks saada. Kui hoolid oma lapse tervisest, siis ole ka tähelepanelik selle suhtes, mida koju tood.

Courteney Cox: ära anna oma lapsele hinnanguid

On oluline, et laps teaks, et ta ei ole halb ka siis, kui eksib. Minu eesmärk on oma tütar alati ära kuulata ja õpetada teda elu tundma ilma, et ma teda kunagi naeruvääristaks.

Maya Angelou: õpeta last läbi muinasjuttude ja mängu

Pea meeles, et lapsed on siin maailmas alles uustulnukad ja neil ei ole ümbritseva kohta informatsiooni. Seetõttu peavad nad õppima nii palju kui võimalik. Parim viis neile olulisi teadmisi sisestada on neile ette lugemine ja neile muinasjuttude vestmine. Mõtle ise välja lugu Inglismaa kuningannast või Rootsi kuningast. Mida huvitavamaks suudad oma lood teha, seda rohkem nad õppida ja teada saada tahavad.

Dr Oz: ära ole laiskvorst!

Parim viis lastele tervislikke eluviise õpetada on ise ette näidata. Minu lapsed teavad, et kui ilm on ilus, on nemad õues ja mina lähen nendega kaasa. Korraldan neile mänge ja võistluseid, mis on mõnikord nende jaoks liiga keerulised, aga sel moel õpivad nad rasketest olukordadest välja tulema. Järjepidevus on oma tervise hoidmisel oluline!

Barbara Walters: ole sõbralik ja teistega arvestav

Tänapäeval on nii palju erinevaid inimesi ja peresuhteid, seetõttu on väga oluline juba sünnist saati lastele tolerantsust, aktsepteerimist ja heasoovlikkust õpetada. Teie elu on palju ilusam ja täiuslikum, kui sina ja su lapsed teistega arvestada suudavad.

Michelle Obama: ühised õhtusöögid liidavad pere

Ükskõik mis ka ei toimuks: kell 6.30 on Valges Majas õhtusöögiaeg ja seda teab ka president. Siis jäävad kõik muud tegemised pooleli ja pere koguneb ümber laual tervislikku toitu sööma ning perega koos aega veetma. Olen märganud, et lapsed ei pirtsuta toiduga nii palju, kui nad on vestlusesse haaratud, vaid nad söövad rahulikult ja naudivad oma toitu. Sellepärast olen veendunud, et ühised õhtusöögid on olulised!

Bobbi Brown: unusta meik ja luba lastel end loomulikuna näha

Kõik emad tahavad ilusad välja näha, kuid ilu ei ole ainult väline! Ilu on stiil, enesekindlus, headus ja julgus üheskoos ning sa peaksid endas neid omadusi hindama ning esile tõstma, mitte neid meigi taha varjama.

Laura Bush: loe koos oma lapsega, et ta õpiks raamatuid armastama

Minu lapsepõlve magusamaid mälestusi on see, kuidas me oma emaga koos lugesime. George´ga sellest hiljem rääkides saime aru, et see ei andnud mitte üksnes mõnusat koosolemise tunnet vaid see valmistas ette ka haridusteeks ja maailma mõistmiseks.

Angela Basset: õpi ütlema EI!

Laps ei pea saama kõike mida ta tahab ja kohe praegu. Mida varem ta selle läbi sinu kindlameelsuse ära õpib, seda parem.

Allikas: redbookmag.com