1. Me tõesti ei tunne end alati ilusana

Kui me end voodist püsti oleme ajanud, hommikusöögi valmistanud, lapsed kooli või lasteaeda minekuks valmis sättinud, kogu maja ära koristanud ja pealõunaks endiselt pessu pole jõudnud — siis me tõesti ei pruugi end oma nahas just kõige kaunimana tunda.

Me ei palugi ju pidevalt meie soengut kiita või öelda, et sa meie meiki fännad, aga mõnikord on meil siiski vaja kinnitust, kui ilusad me oleme. Me võime küll punastada ja sinu öeldu tagasi ajada, aga südames me tõesti hindame seda.

2. Meiega peab olema kannatlik

Me tõesti võime vahepeal nõuda liialt palju tähelepanu ja mõistmist, aga see on naiste loomuses. Me armastame sind selle eest, kui sa meiega rahulikuks ja mõistvaks jääd. Eriti peale seda, kui me juba kolmandat korda ümber mõtlesime, kus me õhtust süüa võiks.

3. Meie elu on sama pingeterohke, kui sinul

See lause ei ole kindlasti süüdistav, me austame südamest kõike, mida sa meie ja pere jaoks teed. Siiski, olgu me kodused emmed või käigu me tööl, kodus olles veedame me enamuse oma ajast laste eest hoolitsedes, kokates ja koristades. Me ei veeda oma päeva lihtsalt istudes ja teleka ees lõõgastudes. Enamik naistest on väga õnnelikud, kui nad leiavad kasvõi selle ühe tunnikese, et vaikselt vannis raamatut lugeda või korra nädalas ka oma küüned korda teha.

Me ei ole ideaalsed

Ja ükskõik, kui palju me selle poole püüdleks, ei hakka me end kunagi perfektsena tundma. Me teeme vigu, vahepeal pingutame me asjatult liiga palju ja teinekord mitte piisavalt. Aga me tahame alati parimat ja soovime, et sa seda mõistaks ja vajadusel meid toetaks ja kaissu võtaks, kui me end väikse ja isegi veidi väärtusetuna tunneme.

Me armastame sind üle kõige maailmas

Ja vahetevahel väljendame me kahjuks oma armastust läbi eksitavate emotsioonide — viha, muretsemise või ebakindluse. Seda ei juhtuks, kui me sind nii piiritult ei armastaks, sest ükski õige naine ei raiska oma emotsioone kellegi tähtsusetu peale. Me tahame sulle alati parimat.