Elurutiin lahutab mehe ja naise sageli sammhaaval. Kui neist saavad hoolivad, armastavad ja sõltumatud partnerid, on hästi. Kuid see ei peaks segama neil olla teineteise jaoks esmatähtsad.

Õnnelikud paarid seavad alati oma partneri esikohale. Hoolimata aeganõudvatest kohustustest peab mees terve ja kestva abielusuhte nimel oma naise alati esikohale asetama.

  • Sea naine teistest pereliikmetest ettepoole.

Ükski pereliige ei tohiks haarata naise positsiooni. Laps ei ole kõige tähtsam, sugulased ei ole kõige tähtsamad, koer ei ole kõige tähtsam. Aita oma peret ja veeda nendega koos aega, kuid pühenda ka piisavalt aega oma naisele.

  • Sea naine sõpradest ettepoole.

See, et sa sõpradega aega veedad, on tore. Kuid kui oled juba abiellunud, on naine sõpradest olulisem.

Otsustage koos, millal on sobiv aeg sõpradega välja minna. Võib-olla te naudite sõpradega ajaveetmist palju enam, kui teete seda kahekesi koos. Ja kui naine tahab mõnikord lihtsalt rahus lugeda, siis paku talle seda võimalust ja tegele paar tundi ise lastega.

  • Sea oma naine igast teisest naisest ettepoole.

Mitte ükski naine ei peaks seisma eespool sinu abikaasat. Tema on ainus naine, kes väärib su imetlust, kiitust, armastust ja aega. Kui pühendud samamoodi mõnele teisele naisele, on see sinu abikaasa suhtes väga ebaaus.

  • Sea naisega veedetav aeg lastega koos veedetavast ajast ettepoole.

Pole mingit kahtlust, et perega veedetud aeg on oluline, kuid ära luba lastega veedetud ajal vähendada seda aega, mille veedad koos oma naisega. Naine peab su pereelus esikohal olema ja lapsed tema järel teisel kohal.

  • Sea naisega veedetud aeg sotsiaalmeedias ja internetis veedetud ajast ettepoole.

See, millele kulutad kõige rohkem oma vaba aega, ongi tegelikult sinu elus esikohal! Kaasajal on väga lihtne kulutada tundide kaupa aega, et ennast sotsiaalmeedias lõbustada. Kuid pane tähele, kui palju aega sa internetis surfamiseks kulutad. Sea endale piirangud ning eelista kodus perelikmete seltskonda — pühenda oma tähelepanu neile, kes seda vajavad.

Su naine on sinu kuninganna ja peaksid teda niiviisi kohtlemagi. Sinu pühendumus, armastus ja seltskond mõjutavad teie suhet ilma igasuguse kahtluseta.