“Ta oli nagu sada tuhat teist rebast. Mina aga tegin temast oma sõbra ja nüüd on ta ainukene maailmas.” See lause on imelisest raamatust “Väike prints”.

Mistõttu ma julgengi naistele öelda, et pole mõtet armukadetseda, kui sinu armsam satub seltskonnas suhtlema mõne teise särava naisega. Ta ei tunne selle naisega samasugust sidet, nagu ta tunneb sinuga, neil pole ühist lugu.

Oletame, et kohtusid oma mehega jõusaalis ja ta on alati rääkinud, et talle meeldib, kui naine oma keha eest hoolitseb ja on heas vormis. Ning nüüd sa tead, et tema uueks personaaltreeneriks on naine, kes on rohkem treenitud kehaga, kui sina. Ja sa hakkad mõtlema, et peaks tegema veel rohkem tuharalihastele harjutusi ja kahtlema, kas su rinnad ikka on nii pringid, kui võiks. Pole mõtet hakata eitama, et ilmselt sinu mehele meeldib selle treeneri füüsiline vorm, kuid neil ei ole ühiseid emotsioone ja kogemusi täis pikitud LUGU. Ta on üks paljudest heas vormis olevatest naistest seal saalis. Sa ei pea võistlema tagumiku nimel, kuid on üks asi, mida peaksid siiski teadma.

Selleks, et teie LUGU oleks mitte lühike novell vaid pigem pikk järjejutt või lõputa romaan, tuleb sinna uusi peatükke lisada. Ja seda uute ühiste kogemuste näol. Ehk siis, selle asemele, et enda energiat armukadeduse peale raista, mõtle välja viise, kuidas teie suhet rikastada ja siis just seda tehkegi. Pole aga midagi halvemat, kui tunda, et teed rasket tööd, et suhe toimiks, kuid tunned samas, et oled ainuke, kes seda teeb. Kas poleks mitte parem, kui süütad mehes selle leegi, mis paneb ka tema suhte nimel pingutama. Ja selleks pead sa temas äratama ühe olulise instinkti.

Ma selgitan sulle. Võti mehe südamesse on leida viis olla tema elu kõige tähtsam inimene. Pole vaja teha muud, kui äratada tema soov olla just sinu KANGELANE! Soov olla kangelane on mehe jaoks sama võimas, kui janu, nälg või soov seksida.

Olla sinu kangelane — see on mehe põhivajadus.

Mees, kes tunneb, et on sinu kangelane, hoiab sind alati oma südames. Tema jaoks on tähtis tunne, et teda tõepoolest vajatakse. Vajadus olla ainulaadne ja ainuke maailmas, kes suudab täita sinu vajadusi tekitab temas tunde, et ta on tõeline kangelane, kes teeb vägitegusid oma naise nimel, armastab oma naist, hoolitseb tema vajaduste eest ei jäta oma printsessi. Sul tuleb anda talle vaid märku, et tema kangelasteod on sinu jaoks vajalikud ja sa tõeliselt hindada neid. Olgu nendeks tegudeks siis kas ukse avamine, nõude pessu panemine või see, et ta sulle kuuma teed toob, kui oled haige. Täna teda alati, see muudab sind tema jaoks selleks, kes tema kangelaslikkust märkab ja hindab. Sest kui teised naised on ühed paljudest, siis sinul on oma kangelase südames eriline koht.

“Siin on minu saladus. See on väga lihtne: ainult südamega näed hästi. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu.”

Allikad: Antoine de Saint-Exupery “Väike Prints” (Pilgrim, 2016), beirresistible.com