Paljud meist leiavad, et kui seksi juba planeerima peab, siis suhe on omadega lõpusirgel. Inimesed ikka sooviks, et seks oleks alati spontaanne ja meeliülendav. Ideaalses maailmas see nii olekski, aga paratamatult nendel vähestel hetkedel, kui kiire ajakava kõrval asi seksini ka jõuab, ollakse liialt väsinud, et asja päriselt nautida.

Paarid, kes seksi planeerivad, tunnetavad seksi väärtust ja mõistavad, kui tähtis see suhtele on. Nad paistavad mõistvat seksiga kaasnevaid emotsionaalseid ja füüsilisi boonuseid. Lisaks on nende nädal sinu omast kindlasti palju põnevam, neil on mida oodata…

Seksi planeerivad paarid saadavad sellega üksteisele olulise teate, mis ütleb: „Sa oled mulle oluline ja meie sekselu on mulle tähtis. Ma austan sinu ja enda rahulolu.” Seksi planeerimine ei pea seda sugugi igavaks ja rutiinseks muutma. Mängida saab erineva keskkonnaga, eelmängu, pooside ja fantaasiatega.

2. Neid ei kohuta seksist rääkimine

Paarid, kes oma voodieluga rahul on, julgevad oma partneriga vabalt seksist rääkida ja neil puudub seejuures ebamugavustunne. Just suhtlemine on see, tänu millele ollakse kursis sellega, mis kummalegi parnerile meeldib, mis neid erutab ja kust jooksevad piirid. Üksteisega suhelda tuleb positiivselt ja hukkamõistuta. Avalikult rääkida julgetakse ka seksi käigus, andes üksteisele reaalajas kasulikke juhiseid ja nõuandeid.

3. Nad v ä ä r t u s t a v a d kahekesti veedetud aega

Need, kellel voodis särtsust puudu ei tule, teavad et selle taga peitub pingutamine. Suhte nimel tuleb vaeva näha nii magamistoas kui sellest väljaspool. Meil kõigil on tänapäeval kiire, aga su suhe — veel vähem su voodielu — ei ole jätkusuutlik, kui sa sellele ainult pinnapealset tähelepanu pöörad. See tähendab, et koos veedetud kvaliteetaega veedetakse kahekesi — telefonid, sülearvutid ja telekas peaksid mängust välja jääma. Erandi võib teha meeldivale muusikale. Ilma segavate faktoriteta jätkub paaril tähelepanu ainult teineteisele. Samuti tähendab hea voodielu jaoks pingutamine, et ajaga ei muututa üksteise seltsis liialt laisaks. Naine võib ju vahetevahel ikka seksika pesu selga panna ja mees võib olla kindel, et oma kaaslase kuumale kohtingule viimine teeb imesid.

4. Nad on kursis üksteise salamõtetega

Suhtenõustajad soovitavad avatult vestelda teemadel, mis neile magamistoas teha meeldib või vastupidi, ei meeldi. Kas neile meeldib olla domineeriv või ise domineerida või ehk eelistavad nad hoopis romantilist ja õrna seksi? Mis poosid neile meeldivad? Mis neid võimalikult enesekindalt tundma paneb? See annab mõlemale partnerile võimaluse teineteist võimalikult palju aidata, samas saavutada ka ise maksimaalne nauding. Orgasme ja head seksi on utoopiline oodata, kui su partner isegi ei tea, mis sulle voodis päriselt peale läheb.

5. Neil jätkub nalja nii magamistoas kui sealt väljas

Partnerid, kes koos palju naeravad, suudavad end ka seksi ajal vabamalt ja mängulisemalt tunda. Voodis koos naermine on märk südamlikkusest ja laseb meil end üksteise seltskonnas mugavamalt tunda. Jagatud naer toodab endorfiine, mis loovad üleüldise heaolu-tunde ja vähendavad stressihormoone.

6. Nad flirdivad üksteisega pidevalt

Rahuldava seksuaaleluga partnerite vahel pritsib sädemeid ka kõige tavalistemates ja igapäevasemates olukordades. Nad ei häbene üksteisele päeval särtsakaid sõnumeid saata või avalikus kohas teineteisele kelmikalt silma teha.

7. Nad ei eelda perfektsust

Liiga paljud inimesed tahavad, et nende seks meenutaks romantilisi filme. Reaalsuses on seks natuke piinlik ja kohati naljakas. Poosid ei tule alati sugugi oodatult välja, dirtytalk kõlab pigem piinlikult ja vahetevahel põrkud sa oma partneriga kogemata peadpidi kokku. Ja mainimata ei saa igasugu kummalisi hääli. Paarid, kes suudavad suhtuda asja huumoriga ja on võimelised sellistes olukordades naerma, on lõppkokkuvõttes oma voodieluga palju rohkem rahul, kui need kes iga pisiasja pärast muretsevad.