Aasta-aastalt muutub isadepäev ühiskonnas aina olulisemaks. Põhjus, miks isadepäeva tähtsus aina enam kasvab, peitub ilmselt selles, et isad töötavad palju ja sageli käivad lausa välismaal tööl. Seega näevad lapsed isa harva ja igapäevane koos tegutsemisaeg on lühike. Isadepäeval saab meelde tuletada ja rohkem väärtustada isa rolli laste kasvatamisel. Samuti saab isadepäeval avaldada tänu isale ja vanaisale tehtud töö ja nähtud vaeva eest.

Alates 1998. aastast on Eesti Naisliit isadepäeval välja andnud Aasta Isa tiitli. Selle on aastate jooksul saanud näiteks kunstnik Heinz Valk, tervise- ja tööminister Urmas Kruuse, lavastaja-näitleja Lembit Peterson ja veel palju tublisid mehi, kelle töid ja tegemisi on peetud Aasta Isa tiitli vääriliseks.

Kui laps on alles väike, siis võib tunduda, et isal pole võimalik nii palju lapse kasvatamisse panustada, ent just siis tuleb isale märku anda, et ta on sama tähtis kui ema.

Isadepäev annab selleks ideaalse võimaluse, kus perekonnad saavad oma sidemeid tugevdada ja luua meeldivaid traditsioone, mis võivad jääda kestma aastateks, miks mitte edasi kanduda põlvest põlve. Väike kingitus noorele isale, mille esimestel aastatel teeb enamasti noor ema, võib tekitada meeldiva traditsiooni, et hiljem lapsed ja ka lapselapsed ikka sellel päeval oma isa ja vanaisa meeles peavad.

Lisaks kingitusele on isadepäev hea võimalus oma isale-vanaisale külla minna. Väike kingitus isadepäevaks on tore, aga koosveedetud aeg on hindamatu väärtusega, eriti tänapäeva kiirustavas maailmas. Isadepäev on samuti hea võimalus omavahelisi suhteid soojendada, kui need mingil põhjusel on külmemaks muutunud.

Koosoldud aeg on tore, ent meeldiv on ka see, kui isale või vanaisale jääb isadepäevast kena mälestus mõne kingituse näol. Isadepäeva kingitusteks sobivad loomulikult kõige paremini laste enda valmistatud esemed. Enda meisterdatud asi soojendab isal ja vanaisal südant kõige rohkem, kuid heaks alternatiiviks on huvitavad näiteks fotomeened. Tellides isale või vanaisale personaliseeritud fotomeene, võite kindel olla, et saate ainulaadse kingituse.

Valige omale meelepärane toode NetiKink kingituste e-poe tootevalikust, olgu selleks fotokruus, t-särk, tualetttarvetekott, magnet või miski muu, lisage sellele lapse või laste või perepilt ning südantsoojendav tekst ja võite kindel olla, et valmiv kingitus meenutab isale ja vanaisale lapsi ja pere ka siis, kui ta peab neist mingil põhjusel eemal olema. NetiKink tootevalikus on suur hulk väga praktilisi kingitusi, mida saab igapäevaselt kasutada ja mis ei jää vaid kapi äärele seisma.
Kingitused internetist — NetiKink

Jaga
Kommentaarid