Muidugi on erandeid. Mõned inimesed tegid oma abikaasat valides tõesti halva valiku ja mõned inimesed tegid abielus olemise ajal halbu valikuid, mistõttu teine ei soovi enam kehvade valikute autoriga abielus olla. Kuid üldises plaanis toimib siiski paremini see abielu, mille eest hoolitsetakse pidevalt, me oleme kiindunud nendesse asjadesse, mis meie tähelepanu pälvivad. Küsimus on selles, kas sinu abielu pälvib sinu tähelepanu?

Kui sulle tundub, et sinu armastus on jahtumas, siis tõde on see, et selle armastuse saab taas mõningase pingutusega elu äratada ja lahutus ei pea olema see suund, mille poole liigud.

Üks lihtne ülesanne: Olles oma abikaasga kahekesi, jutustage teineteisele teie esimese kohtumise lugu. Rääkige omavahel sellest, mida te tundsite ja mõtlesite ja milliste unistusteni see esimene kohtumine viis. Seejärel rääkige sellest, millest te paregu unistate. Vaata, kuhu te selle vestlusega jõuate. Kas tolmuma hakkavad tunded sirutavad end taas välja? Nüüd püüdke need tunded kinni, hoidke, kastke ja toitke neid oma hooliva tähelepanuga.

Need on viis asja, mida saame iga päev teha, et oma kaaslasega taas lähedasemaks saada:

1. Tunne alati huvi, kuidas tema päev läks. Sa ei saa olla lähedane, kui sa ei tea, mis tema maailmas toimub ja millest ta mõtleb.

2. Alati andke teineteisele lahkudes ja kohtudes musi. See väike musi on side, mis ühendab teid kogu teineteisest eemal oldud aja.

3. Helista, saada sõnum või meil vähemalt korra päeva jooksul. See annab märku, et mõtled tema peale ja sa ju mõtledki!

4. Olgu teil iga päev vähemalt viieminutiline segamatu vestlus. Olgu need minutid siis teie päralt varahommikul ärgates või õhtul magama minnes, kuid sideme hoidmiseks on nad väga vajalikud.

5. Kallistage iga päev korralikult. Vähemalt viis sekundit. Kallista teda südamest. Nii, et kohe tunned, kuidas oled selle inimesega seotud. Saada talle läbi selle kallistuse oma häid mõtteid ja soove siis, kui kodust lahkud, siis, kui koju saabud ja ka siis, kui magama lähed. Selline kallistus annab märku, et teine on hinnatud ja armastatud.

Foto: Shutterstock

Need soovitused võivad näida lausa naeruväärselt lihtsad, kuid järgi neid ja sa näed, kuidas sinu suhtes hakkavad aset leidma muutused. Apaatsus viib teid aegamisi lahku, kuid tähelepanu viib teid niisama kindlasti taas kokku. Muidugi peaksid mõlemad oma tähelepanu abielule jagama, kuid hea algus on ka see, kui esmalt teed seda sina.

Allikas: familyshare.com