Jäär (21.03-19.04)

Edukalt suhte juurest edasi liikunud Jäär jätkab oma elu täiega hooga. Sa oled esimene, kes tööle jõuab, ja teed isegi enne lõunaaega sada erinevat asja ära.

Pärast tööd jagub sul energiat tegeleda hobide ja muu põnevaga, lisaks ütled meelsasti jah peaaegu igale peo- või üritusekutsele. Lühidalt, keskendud taas endale ja oma elu paremaks muutmisele.

Sõnn (20.04-21.05)

Kui mõtled eksile koos kellegi teisega, ei haara sind enam lämmatav armukadedus. Naased oma lemmiktegevuste juurde (aiapidamine, muusika, tantsimine, mis iganes) ja õpid tasapisi taas oma lõbuks flirtimisest rõõmu tunda.

Kaksikud (22.05-21.06)

Muutud taas loominguliseks, mis aitab ellu rahu ja rõõmu juurde tuua - lugemine, kirjutamine, päeviku- või blogipidamine, pillimäng vms.

Ühtlasi suudad lahti lasta kinnismõttest, et võibolla sinu kõrvalt lahkunud inimene oli hingesugulane, kelle minnalaskmine oli suur viga, ning keskendud taas sõpradele ja uute tutvuste loomisele.

Vähk (22.06-22.07)

Sa ei tujutse enam nii palju nagu pärast lahkuminekut, sa suudad taas seltskondlike ürituste kutseid vastu võtta ja neid isegi nautida. Eriti heal juhul suudad isegi endale tunnistada, et see inimene ei mõjunud sulle tegelikult hästi.

Lõvi (23.07-22.08)

Suudad hakata valusalt lõppenud suhet objektiivsemalt vaatlema ja tasapisi mõistma, et pikas plaanis poleks sa tema kõrval õnnelik püsinud.

Hakkad taas rohkem panustama töösse, oma seltsiellu ja uusimatele eesmärkidele elus - selle asemel, et raisata energiat kurvastamisele ja nuputamisele, kas oleksid temaga praegu endiselt õnnelik.

Neitsi (23.08-22.09)

Tegeled lõpuks ometi taas sellega, millega ise tahad, mitte ei muretse kõigile teistele meeldimise pärast, eriti, mis puudutab ekspartnerit.

Leiad rohkem võimalusi ja valmidust elu nautida, mitte ei mata end töösse. Samuti teed muutusi, mis võimaldavad rohkem tunda, et kontroll elu üle on ikka sinu kätes.

Kaalud (23.09-22.10)

Üksi - ilma temata - olemine teeb endiselt üsna kurvaks, aga sa oled suutnud end taas rohkem perele ja sõpradele avada. Nii et su elus on (taas) juba teisigi inimesi, kellega lähedalt suhelda ja inimlikku lähedust tunda.

Skorpion (23.10-22.11)

Püüad jälle elul "sarvist haarata" ja nii toimuva kui ka kaaslaste üle kontrolli omada. Ilma temata magamine ei tundu enam ebameeldiv. Ja sa jagad oma tundeid inimestega, keda usaldad, sest tead, et see on parim viis paranemiseks.

Ambur (23.11-21.12)

Veedad taas rohkem aega kodust väljas ja eriti värske õhu käes, planeerid matku ja reisimist nii palju kui muu elu võmaldab.

Ja mis kõige tähtsam, õpid jälle tasapisi hindama seda vabadust, mida vallalisepõlv pakub. Sa ei pea ju kellelegi enam midagi seletama ning võid tulla ja minna nagu soovid.

Kaljukits (22.12-20.01)

Sa ei oota igas olukorras enam automaatselt kõige hullemat tulemust, lased täiuseihal natuke vahelduseks varumeeste pingil puhata ja oma mängulisel lõbusal poolel juhikoha haarata.

Tasapisi harjud ka juba alguses vastuvõetamatu ideega, et sinu jaoks võib olla keegi uus, kes on sulle palju parem kui see inimene, keda praegu taga nutad.

Veevalaja (21.01-18.02)

Hakkad taas maailmale avanema. Kui sõbrad paluvad seletada, mis su hinges toimub ja kuidas enesetunne on, ei pane sind enam käte-jalgadega vehkima ning ummisjalu põgenema.

Lisaks tegeled taas rohkem intellektuaalsete hobidega, mida naudid, nagu lugemine, kursused või hobiringid jm.

Mis kõige tähtsam: sa ei ole enam veendunud, et ta oli ainuke inimene, kellega suudad sügava hingelise sideme luua.

Kalad (19.02-20.03)

Sa ei upu enam masendusse, ei kuluta enam palju energiat, et eksiga telefoni või arvuti ja telefoni teel suhelda, ja tunned rõõmu erinevate sõpradega koos ajaveetmisest. Toredate plaanide tegemine on kindel viis, kuidas mõtted temalt eemale saada.

Kui soovid rohkem suhete loomise teemal lugeda, siis vaata: Suhted.ee