Jäär (21.03-19.04)

Su hingesugulane suhtub elusse kirglikult. Te inspireerite üksteist paremad inimesed olema ja igas olukorras auväärselt käituma. Ta on ka tugev isiksus, nii seest kui ka väljast. Nii et võib-olla tutvud temaga jõusaalis või üldse sporti tehes.

Sõnn (20.04-20.05)

Su hingesugulane on õrn, lahke ja suudab kahe jalaga maa peal püsida. Ta teab, et oled jonnaka loomuga, aga temas on kannatlikkust, et sulle alati meenutada, mis elus tegelikult tähtis on. Ta on ka väga lojaalne ega jäta sind hätta.

Kus teda leida? Tõenäoliselt paigas, mis eeldab süvenemist ja endassevaatamist. Näiteks joogas, meditatsioonigrupis või koguni metsamatkal.

Kaksikud (21.05-20.06)

Sa oled paras trikitaja, nii et hingesugulane peab selles sinuga võrdvääriline olema. Ta armastab tõenäoliselt sind väikeste naljadega üllatada ja niisama pulli teha. Aga südameasju võtab ta väga tõsiselt ning hoolib sinust jäägitult.

Teil on lootust tutvuda näiteks standup-komöödia õhtul. Võib koguni juhtuda, et tema on seal üks esineja.

Vähk (21.06-22.07)

Su hingesugulane armastab nunnutamist sama palju kui sina. Teile mõlemale lähevad korda pikad sügavad vestlused ja sügav intiimsustunne, mis tõeliselt lähedaste inimeste vahel võib ajapikku tekkida. Ta tahab ka sinu lähedal viibida ja sind puudutada, isegi ka magamise ajal. Et justnagu kindlaks teha, et sinuga on kõik korras.

Teil on lootust tutvuda näiteks su lemmikkohvikus või -raamatupoes. Mõni suur tänapäevane raamatupood on ju ka oma kohviku või kohvinurga avanud.

Lõvi (23.07-22.08)

Sa oled Lõvi — seega populaarne. Su hingesugulane peab selle kompenseerimiseks olema veidi vaiksem ja tagasihoidlikum, aga tark ja tähelepanelik. Ta ei tohi püüda domineerida, aga peab püüdlema võrdsust, nii suhtes kui ka elus üldiselt.

Sa võiksid teda otsida näiteks loovkirjutamise kursuselt või suurelt majapeolt. Kindlasti ei kasuta ta aga Tinderit.

Neitsi (23.08-22.09)

Sa oled loominguline hing. Su hingesugulane on ka ja tõenäoliselt mingis asjas väga andekas. Kirjutab, mängib pilli, loob muusikat või on kunstnik. Teist saab tõeline esinduspaar, kes üksteist innustab, nii inimestena kui ka loovtasandil.

Tema leidmiseks on šanssi näiteks kontserdil või mõnel pisemal intiimsemal kunstiüritusel.

Kaalud (23.09-22.10)

Sa oled atraktiivne ja vastassoo esindajate seas hinnas. See muudab hingesugulase leidmise ka raskeks, kuna satud pidevalt hulga huvitatud inimeste otsa ega jõua väga süveneda, et kelles on rohkem sügavust.

Siiski sa leiad ta lõpuks, ja võid kindel olla, et ta käitub sinuga alati hästi, sest armub sinusse su vaimuomaduste ja isiksuse põhjal, mitte lihtsalt kuuma välimuse tõttu.

Aga kus teda leida? Tõenäoliselt saabub ta su ellu pealtnäha väga juhuslikul moel, näiteks tutvute reisil, või ta on kõige nunnum ettekandja su uues lemmikrestoranis.

Skorpion (23.10-21.11)

Skorpion on iseseisev ja saab endaga hästi hakkama. Sa ei tunne, et sinus iseseisvalt on midagi puudu. Aga kui sa tema leiad, siis tekib küll tunne, et viimane mosaiigitükk on lõpuks ometi paika langenud.

Ta annab sulle piisavalt ruumi ja aega iseendale, aga kui olete koos, siis ei jää tema poolt kunagi soojusest ja armastusest puudu.

Võid temaga kohtuda oma lemmikkohvikus või väiksema seltskonna üritusel, kus enamik teisi juba omavahel pikemalt tunnevad.

Ambur (22.11-21.12)

Sa oled armastava ja lahke loomuga, nii et selline saab olema ka su hingesugulane. Ta hoolitseb alati selle eest, et sul midagi puudu ei jääks ja et sul oleks põhjust naeratada. Sind nutmas näha muudab tedagi kurvaks, aga ta oskab leida võimalusi sind taas rõõmustada.

Sa võid temaga tutvuda kus iganes, ülikoolist kuni kiirkohtinguõhtuni!

Kaljukits (22.12-19.01)

Sa oled tõsine ja enda ülestöötamisele orienteeritud, nii et ka sinu hingesugulane on kõike muud kui laiskvorst. Ta ei lase sul latti liiga madalale seada ja tunneb su saavutuste üle uhkust. Lisaks ei löö ta kunagi käega ei sulle ega teie suhtele. Tõenäoliselt leiad ta kuidagi töö kaudu.

Veevalaja (20.01-18.02)

Su hingesugulane tundub alguses uje ja vaikne, aga kui ta “üles soojeneb”, siis pakub ta vägagi meeleolukat seltskonda. Koos viibides juhtub, et naerad nii, et küljes pistma hakkab, ja ta leiab üldse igas olukorras õigeid sõnu.

Ta imetleb sind esialgu eemalt, aga kui tunneb, et õige hetk on saabunud, teeb kohe otsustavaid samme, näiteks kutsub kohtingule. Sa tutvud temaga tõenäoliselt suurel üritusel või mõnel koolitusel.

Kalad (19.02-20.03)

Sa oled tundlik ja õrn, nii et su hingesugulane peab samaga vastama. Ta ei karjuks su peale ega ähvardaks sind ning kohtleb sind alati austusega. Ta ei lähe oma käitumisega üle piiri ja toetab sind, kui selleks vajadus tekib.

Sa võid oma hingesugulase leida näiteks pimekohtingul, mille teie ühised tuttavad on teie jaoks korraldanud, või kasvõi niisama kodu lähedal ringi jalutades. Igatahes on ta olemas ja valmis õigel hetkel lausa iseenesest su ellu jõudma.

Kui soovid rohkem suhete kohta lugeda, siis vaata: Suhted.ee

Jaga
Kommentaarid