See võib olla šokeeriv, aga Kalade tähemärgi esindajad petavad kõige tõenäolisemalt. Muidu on Kalad küll väga emotsionaalsed ja tundlikud inimesed, kuid nad ei saa kohe mitte kuidagi vastu panna petmistungile, kui peaks tuju ja sobiv hetk tulema. Kui su partner on Kalade tähtkujust ja läksite tülli ning ta tormas halva tujuga baari poole, siis võid üsnagi kindel olla, et see õhtu lõppeb tal kellegi teise kaisus. Küll aga ei jäta Kalad oma partnerit maha isegi siis, kui suhe on õnnetu, sest nad kardavad olla see, kes oma partnerile haiget teeb. Võib-olla, et sügaval sisimas loodavad nad, et jäävad petmisega vahele ja suhe saab lõpu hoopis nii.

2. Kaksikud (21.05-20.02)

Kaksikutel on suur tähelepanuvajadus. See tähendab, et kui oled suhtes Kaksikuga ja ei suuda talle piisavalt tähelepanu osutada, siis leiab ta üsna pea kellegi, kes seda teeb. Kaksik võib olla ka küllaltki otsustusvõimetu, mistõttu meeldib talle, kui tules on korraga mitu rauda. Kaksik on sinuga seni, kuni sul on midagi, mida ta soovib. Kui üks või teine partner ei suuda talle seda enam pakkuda, leiab ta üsna kiirelt kolmanda.

3. Kaalud (23.09-22.10)

Kaalud on suured flirtijad ja just seetõttu on Kaalude tähtkuju esindajad paljudele vastupandamatud. Kui arvad, et Kaalud lõpetavad püsisuhtes olles flirtimise, siis nii see kindlasti pole. Enamasti on see flirtimine küllalti pealiskaudne ja süütu, aga mõnikord lähevad asjad pisut tõsisemaks ka.

4. Lõvi (23.07-22.08)

Lõvi pole mitte ainult draamakuninganna või -kuningas, vaid ta peab alati olema ka tähelepanu keskpunktis. See tähendab, et kui su partner on Lõvi ja sa ei kohtle teda kui pooljumalat, leiab ta varsti ühe või teise viisi, et hakkaksid teda taaskord tähele panema. Mõnikord need viisid ei pruugi sulle meeldida.

5. Veevalaja (20.01-18.02)

Veevalaja ei pruugi sind füüsilisel moel petta, aga talle meeldib saata mõnele eksile flirtivaid sõnumeid. See võib viia isegi selleni, et Veevalaja saab selle eksiga kuskil baaris keset ööd kokku lihtsalt selleks, et näha, kuivõrd ta eksile veel muljet avaldab. Ja kuigi selles pole midagi füüsilist, näevad paljud sellist käitumist, kui emotsionaalset flirtimist.

6. Skorpion (23.10-21.11)

Skorpion võib olla üks kõige armastavamaid ja pühendunumaid partnereid, kes sul kunagi olnud on ja selliseks ta ka jääb. Seda aga seni, kuni oled ise tema suhtes sama armastav ja pühendunud. Kui Skorpion saab aru, et oled tema suhtes kuidagigi truudusetu olnud isegi väikseimal võimalikul viisil, siis on kõik läbi. Sa oled kaotanud ta usalduse ja kättemaks on tulekul.

7. Kaljukits (22.12-19.02)

Kaljukits otsib suhetes midagi väga spetsiifilist — ta soovib sinult saada nii palju kui võimalik. See tähendab, et ta otsib rõõmu, tuge, kindlust ja võib-olla isegi staatust. Kuna kõike seda on ühes partneris aga raske leida, siis ta ei riski kaotamast inimest, kellel on kõik need head omadused. Nii et Kaljukits pole eriline petja.

8. Ambur (22.11-21.12)

Amburil on kõrged standardid ja ta ei mõtleks kunagi millelegi sellisele, mis võib tema mainet kuidagigi rikkuda. Nii et ära ole üllatunud, kui Ambur ütleb juba suhte alguses, et ta soovib avatud suhet, sest ehk tahab ta ka teiste inimestegagi kohtamas käia. Kuna ta mängib sellistes asjades aga avatud kaartidega, siis ei saa seda ju petmiseks lugeda.

9. Neitsi (23.08-22.09)

Neitsi isegi ei mõtle sellele, et ta läheks lahku inimesest, kellega ta on koos. Võib-olla seetõttu, et ta on nii hõivatud kõige muuga ja tal lihtsalt pole petmiseks aega. Kui Neitsi tunneb end aga suhtes õnnetuna, väljendab ta seda ning pigem lõpetab suhte, aga petma ta reeglina ei hakka. Neitsile ei meeldi draama ja kindlasti ei tee ta tahtlikult midagi, et seda oma ellu tuua.

10. Sõnn (20.04-20.05)

Põhjus, miks Sõnn ei peta, on pigem praktilist laadi. Kui Sõnn jääb kokku ühe inimesega, siis peab ta vaid ühe korra vaeva nägema. See tähendab, et pole vaja kellegagi kogu asja otsast alustada. Sõnn on selleks enamasti liiga laisk, et hakata kedagi petma. Võib-olla on see isekas, aga iseenesest pole see halb.

11. Vähk (21.06-22.07)

Vähi jaoks on tähtsaim tema perekond ja ta väärtustab rahulikku pereelu ning emotsionaalset tuge. Talle meeldib end tunda mugavalt ja turvaliselt. Kui ta petaks, tunneks ta aga kogu aeg end äreva ja närvilisena. Vähk jääb aga eelviimasele kohale, sest mõned põhjused, miks ta petta ei eelista, on pisut isekat laadi.

12. Jäär (21.03-19.04)

Jäär on oma kaasale täielikult pühendunud. Tal ei tule alati armastuse ja tunnete avaldamine kõige paremini välja, aga see ei tähenda, et miskit oleks valesti. Kindlasti pole asi selles, et Jääral oleks afäär kellegi teisega. Ta on läbinisti ustav ja teab, kui kohutav tunne on olla petetud. Niisiis on Jäär kõige kindlam valik, ki suhetes õldse saab millegi peale kindel olla.

Allikas: yourtango.com