Rõõmsate Laste Festivali ja jäätisepäeva korraldaja Kati Ruubeli sõnul toob jäätisepäev kokku mitmed uued ja põnevad käsitööjäätiste valmistajad. "Paljud ei aimagi, milliseid maitsvaid, huvitavaid ja ka tervislikke maiuseid jäätisemeistrid pakuvad. Jäätisepäeva eesmärgiks toetada just väikeseid tegijaid ja läbi selle Eesti ettevõtlust. Seega kutsume kõiki Pärnusse jäätisehooaega avama," rääkis Ruubel.

Kodumaistest käsitööjäätise tootjatest on esindatud näiteks Rosenberry, Fresko, La Muu, Reval Gelato ja Sepa Mahetalu. „On tore, et kohalikud jäätisemeistrid kasutavad enamasti kodumaist toorainet ning rõhuvad lisaks maitsele ka tervislikkusele. Pärnu jäätise Rosenberry jäätisemeister Heili Liin esitleb meie rõõmuks jäätisepäeval ka spetsiaalselt Rõõmsate Laste Festivali jaoks loodud jäätist," kinnitas korraldaja.

22. juulil Pärnu Rannapargis toimuv Rõõmsate Laste Festival on jäätisepäeval kohal oma fotoseinaga, mille taustal saab toredaid perepilte teha ning tutvustab esmakordselt ka oma festivalimeeneid.

Vihmase ilma korral toimub jäätisepäev Pärnu Keskuse siseruumides.