2. Kihid-kihid-kihid. Jakid on su parimad sõbrad, eriti lahtiste hõlmadega, varjades kõhukest kenasti ka külje pealt.

3. Kanna salli. Pikk ja vabalt langev sall viib tähelepanu kiiresti kõhult eemale.

4. Pelgad, et sagedased arstivisiidid tõmbavad tähelepanu? Ütle, et võtsid end käsile ja käid korralikult hambaarstil, kus on omajagu parandustöid teha.

5. Kui oled alati olnud agar veiniklaasi vastu võtma, võib ootamatu keeldumine inimestes kahtlusi äratada. Ütle, et võtad rohtusid või oled detox-dieedil ja keegi ei päri rohkem midagi. Hea vabandus on veel see, et pead hiljem autorooli minema.

6. Tunned pidevalt iiveldust ja pead sageli pissil käima? Aja oma sagedased tualetivisiidid põiepõletiku või rohke veejoomise kaela.

7. Käed kõhult ära. Teadmine, et su kõhus kasvab laps, tekitab alateadliku soovi kõhtu silitada ja hoida. Kui viibid seltskonnas, kus soovid rasedust varjata, hoia käed kõhult eemale!

8. Suure prindiga kirjud mustrid varjavad suurepäraselt kehakumerusi. Kanna selliseid toppe ja kleite ja kellegi pilk ei peatu su ümaral kõhukesel.

9. Suur käekott on su parim sõber. Kanna seda käevangus kõhu ees ja su salajane beebi on maailma eest peidus.

10. Käid koos sõbrannaga hommikuti trennis, aga nüüd reedaksid iiveldus ja liibuvad trenniriided su koheselt? Ütle, et pead töö tõttu trennigraafiku ringi sättima, soeta mõni vabalt istuvam trennimaika või kasuta väikeseid valgeid valesid, miks sa ei saa samal ajal trenni minna kui tema.