Uurisin ja puurisin erinevatel lehtedel, lugesin vanarahvatarkusi, vaatasin oma ultraheli pilti — kindlat vastust ma ju tegelikult ikkagi veel ei tea, oskan ainult oletada ja soovida. Võtsin siitsamast lahti lingi ning uurisin selle järgi : Kas tuleb poiss või tüdruk? 35 nippi lapse soo ennustamiseks

Minul lähevad täppi järgmised punktid:

Ootan tüdrukut, kui

  • tujud muutuvad kiiresti
  • raseduse algul vaevasid sind iiveldushood
  • rinnad on märgatavalt suurenenud
  • vasak rind on paremast suurem
  • sul on isu apelsinimahla järele
  • sa nägid enne rasedust parem välja
  • sööd ohtralt puuvilju
  • kui liidad oma vanuse eostamise hetkel ning eostamise kuu numbri, saad vastuseks paaritu arvu
  • toolile istud lohakalt ja mürtsuga

9 punkti tüdruku poolt

Ootan poissi, kui:

  • lisakilod kogunevad kõhule
  • kõht on madalal
  • isu on soolase, hapu, liha ja juustu järele
  • jalakarvad kasvavad raseduse ajal kiiremini
  • su käed kuivavad (ma selle kohta ei oskagi päris täpselt öelda, kuna osad kohad kätel on ilgelt kuivad, kuid samas mõned kohad on jällegi väga mõnusalt pehmed)
  • sind piinavad peavalud
  • uriin on värvilt helekollane

7 punkti poisi poolt

Tulevase lapse sugu pidi küsima mõne viieaastase lapse käest, just selles vanuses pidi lastel olema võime selliseid asju ette näha.” Mina küsisin seda, aga ühe 6 aastase käest ja tema vastas mulle samuti nii nagu ma ise arvan, et tulevad poiss ja tüdruk.

Kui peres on laps juba olemas, võib proovida meelde tuletada, milline oli tema esimene sõna — kas “ema” või “isa”. Kui “ema”, siis pidi järgmise lapsena sündima tüdruk ja “isa” puhul poiss.” Minul varasemalt lapsi pole, seega ei saa seda punkti täita.

Kui küüslauku süües imbub küüslaugulõhn läbi nahapooride välja, ootab naine poega, kui lõhna tundagi pole, siis tütart.” Seda punkti ei saa ma enda peal aga järgi katsetada, sest juba see küüslagu lõhn ajab mu niimoodi iiveldama, et pean tugevaid jõupingutusi tegema, et mitte siiasamma köögipõrandale ei oskendaks.

Kui lapse viljastamisel oli naine domineerivaks pooleks, siis sünnib poiss, kui aga mees, siis on oodata tüdrukut.” Ega ma päris täpselt ei oskagi öelda, millal meie kaksikud viljastatud on, kuid meil on ikka üldjuhul kõik tasakaalus , seega vist võibki öelda, et me saame poisi ja tüdruku?

Jämedad ja paistes jalad viitavad poisile, ilusad peened jalad tüdrukule.” Jalad pole mul veel muutunud, kuid eks ole aega ka.

Kui tulevane ema on raseduse ajal ainult heas tujus, siis ootab ta poega. Kui tuju vahel ka mustaks kisub, siis sünnib tõenäoliselt tütar.” Oi jumal, kuidas minu tujud muutuvad. Kord olen ma nii heas tujus, et võiksin kõiki kallistada, ent järgmisel silmapilgul võivad kõik mu ümber mind nii endast välja ajada, et ma lihtsalt hakkan nutma.

Kui naisel on raseduse ajal hirmus isu leivakoorikute järele, siis sünnib tal poiss. Tüdruku ootajad söövad parema meelega leiva või saia pehmet sisu.” Mina sööksin ka suurima heameelega värsket iseküpsetatud leiva pehmet osa. Isegi praegu on hull isu peal ! Kui keegi teab, kust saab väga pehmet ja värsket leiba, siis võiks kindlasti teada anda :)

Kuivad ja karedad käed tähendavat, et naine ootab poega, pehmed käed — tütart.” Selle kohta mul ühtset vastust pole, kuna käed on mõningatest kohtadest karedad ja samas teistest kohtadest väga pehmed. Mõlemale 1 punkt!

Poega oodates sööb tulevane ema päris hea isuga, tütre puhul on iiveldus kerge tulema.” Iiveldus ja oskendamine on mul pidevalt, ja kui neid pole, siis ma söön kõike isuga, seega jälle on see 50/50

Kui naisel on hirmus soolase isu, siis ootab ta poissi. Kui aga magusaisu kuidagi otsa ei taha lõppeda, siis kasvab kõhus tüdruk.” Magusat ma ei taha nähagi, seega selle punkti järgi on poiss.

„Tütre ootajatel on sagedamini probleeme aknega.” Nahaga mul probleeme õnneks pole, nii et poiss it is !

Kui naine tunneb enda raseduse ajal kohmaka ja kobakana, siis sünnib talle poiss. Kui aga liikumine ja enesetunne on kerge ja graatsiline, siis on oodata tüdrukut.” Kõik mis mulle liiga lähedal on, see ka kukub, nii et ma olen vist ikka väga kohmakas ja see on märk, et tuleb poiss!

Kui öösel magades on kuidagi mugavam lebada vasakul küljel, siis ootab sündimist poiss. Kui naine eelistab magada paremal küljel, siis sünnib tal tütar.” Ainult vasakul küljel ma olegi. Olen tähele pannud, et isegi diivanil lebotades, olen ma pigem vasakul küljel — poiss !

Rase näeb ilus ja rõõsa välja just siis, kui ta poega ootab, tütar seevastu röövib emalt ilu endale.” TÜDRUK , TÜDRUK, TÜDRUK !

50/50 tuli 4 punkti , seega need annan ma mõlemale juurde.

Kokku tuli tüdrukule 3 punkti + 4 punki , kokku on 7 punkti!

Poisile tuli samuti 3 punkti + 4 punkti, kokku on 7 punkti!

Nii et võib öelda küll, et praegu näitavad kõik asjad, et tulemas on meile nii tüdruk kui poiss.

Aga nädala pärast jälle! On nii palju põnevaid asju, mida teiste lapseootajatega jagada!

Teie Kristiina ja beebsud