Kõige halenaljakam on asja juures aga see, et kui karvakadu näib olevat lõppenud, hakkavad meelekohtades ja otsaesisel end püsti ajama kangekaelsed beebijuuksed, mis ei allu ühegi soenguvahendi hirmutusele. Need hoiavad naeruväärselt igasse suunda ning muutuvad hirmuäratava kiirusega rasvaseks, põhjustades juuksepiiril kurje vistrikke, sundides sind igapäevaselt pead pesema. Ning need juuksed, mis on imekombel veel pähe pidama jäänud, on ihaldusväärseks märklauaks pisikestele, kuid üllatavalt tugevatele ja sitketele näpukestele, mille ainsaks eesmärgiks näib olevat emme täiesti kiilaks kitkuda. Kes ütleb, et ta pole kordagi mõelnud juuste maha ajamisele, valetab.

Sünnitanud naiste juuksekadu tekib sellest, et kehas on vajaka vitamiine ja mineraalaineid ning peamiseks süüdlaseks on rauapuudus. Seetõttu võibki väljalangemise aeglustamiseks lisada oma menüüsse raua, tsingi ja erinevate B-grupi vitamiinide ja D-vitamiiniga rikastatud toidulisandeid. Sellega võivad leeveneda muide ka muud probleemid nagu väsimus ja naha kehv seisund.

Juuste väljalangemist päriselt peatada pole aga võimalik ja see on tingitud hormonaalsetest muutustest, mis raseduse ajal juuksekarvade vahetumise peatavad — sisuliselt tähendab see, et juuksed jäävad lapseootuse ajaks pähe pidama ning tulevad siis ühekorraga ära, kui keha tavaline hormonaalne tasakaal on taastumas. Seetõttu ei maksa karta, et jääd kiilakas, aga ei maksa ka loota, et juuksekaotusest pääsed. Enesetunnet parandab kindlasti ka see, kui külastad oma lemmikjuuksurit ja lased end hellitada uue põneva soenguga.