1. Naudi oma rasedust ja emaks saamise imelist perioodi. Selles on kahtlemata raskeid hetki, nagu elus ikka, ent enamasti leiavad naised sellest tohutuid positiivseid laenguid koos enneolematu armastusetundega. Seda perioodi täiel rinnal nautides märkavad teisedki raseda ja värske ema erilist sära, mis kaunistab paremini kui misiganes uus rõivaese või hoolikalt maalitud jumestus.

2. Söö rasedana ja imetades võimalikult looduspuhast ning tasakaalustatud toitu, et kõiki vajalikke toitaineid saaks nii sinu beebi kui ka sinu nahk, juuksed, küüned ja kaunis naeratus. Vältides rämpstoitu ja sealhulgas valge suhkru rikkaid tooteid, kaob ka oht koguda ebatervislikku ülekaalu.

3. Kõhule tekkivate venitusarmide vältimiseks või vähendamiseks määri end regulaarselt orgaaniliste võiete või õlidega, imehästi sobib näiteks kookosvõi.

4. Püüa puhata! Sa ei pea iga hetk valvama oma lapse und või olema temaga külg-külje kõrval. Vahepeal on beebil hea veeta kahekesi aega ka oma isaga või mõne teise lähedasega, ning sina saad magada või tegeleda hobidega. Puhkus annab palju juurde nii heale tervisele, enesetundele kui ka väljanägemisele.

5. Mõõdukas treening raseduse vältel aitab kaasa vereringele ja hoiab keha toonuses, võitleb rasvade vastu ja valmistab keha sünnipingutusteks ette. Sünnitusjärgsetel päevadel tuleb küll võimalikult palju puhata, ent terve naine võiks aktiivsema treeninguga alustada juba 6 nädalat peale sünnitust, et saada sportimisest väärtuslikku jõudu, energiat ja õnnehormoone. Hea ema kehakaalu reguleerija on nii treening kui ka rinnaga toidetav laps.

6. Imetamisega võivad rinnad kaotada toonuse ja siis ei ole neid kahjuks võimalik trenni, toitumise ega ka mis tahes imekreemiga endiseks saada. Kui muutus hakkab negatiivselt mõjutama naise minapilti, seksuaalsust ja enesekindlust, ei ole sünnituseelse büsti soovimises ja rindade kirurgilises korrigeerimises midagi häbenemisväärset. Ühtlasi on tehnoloogilised uuendused rinnasuurendusoperatsioonide valdkonnas arenenud viimastel aastatel pööraselt. Näiteks uusimad B-Lite tehnoloogiaga rinnaimplantaadid on kõrgeimate ohutusstandarditega ja kuni 30% kergemad tavapärastest implantaatidest, seega suuremad rinnad ei tähenda enam raskemat büsti ja sellest tulenevat seljavalu. Tallinnas pakub tasuta rinnasuurenduskonsultatsiooni www.thehealthclinic.eu.