Kuidas oleks klaasikese supertoitudega? C-vitamiin kiivist, proteiin ja kaltsium jogurtist ja loomulikult foolhape spinatist. Chia-seemned on aga suurepäraseks oomega-3 rasvhappe allikaks. Selle smuuti valmistamiseks blenderda pool klaasi mandlipiima, pool klaasi jogurtit, üks kiivi, peotäis spinatit ja supilusikatäis chia-seemneid.


Täisteraröstsai keedumuna ja avokaadoga

Alusta päeva B4-vitamiiniga, mis on lapseootel naistele tõeliselt väärtuslik, aidates kaasa nii sinu ajutööle kui kasvava lapse aju arengule. Saad selle loomulikult munast: üks munakollane sisaldab neljandiku su päevasest B4-vajadusest. Lisaks tänab kõht sind kiudainete eest, mille saad röstsaiast ja avokaadost.

Üleöö-kaerahelbed õuna ja pähklitega

Kiire hommik pole vabandus hommikusöögi vahele jätmiseks, eriti kui saad selle valmis teha juba eelneval õhtul. Valmista see kaerahelbepuder enne magamaminekut ja hommikuks jääb vaid söömise vaev: Sega pool tassi kaerahelbeid poole tassi piimaga, puista peal purustatud pähkleid ja viiluta juurde pool õuna. Sega, kata kinni ja jäta ööseks külmikusse.

Burrito muna, juustu ja ubadega

See burrito on tõeline proteiinipimm ning munad, oad ja juust annavad sulle ekstra 25 grammi proteiini, mida praegu vajad. Valmistamiseks puista kaks purustatud muna, kaks supilusikatäit ube ja kaks supilusikatäit riivitud juustu (näiteks cheddar) ja keskmine hakitud tomat tortillale. Maitsesta soola ja pipraga ja keera kokku.

Allikas: parents.com