Kõht kinni. Pärast sünnitust seo kõht kas spetsiaalse operatsionijärgse tugisideme või bandaažiga tugevalt kinni. Kui eelnimetatuid pole sobib ka kõik muu, millega saad end tugevalt kinni siduda. Seda tee pidevalt ja kauem. Ööseks on sidumise asemel mugavad nn korrigeerivad püksid, mis üle kõhu ulatuvad. Päeval on neid samuti mugav märkamatult riiete all mugav kanda, siis tundub nagu oleksidki juba sale. Kuid efekt tegelikult alles toimub.

Kõhulihased koos beebiga. Lõbusta oma beebit ja treeni nii ennast. Heida selili tõsta põlved kõverdatult üles ja võta beebi kätele või aseta ja hoia teda põlvedel. Tõsta enda ülakeha põlvede poole, palju pole vaja, kuid ära lase end tagasi täiesti selili. Jäta umbes 45 kraadine nurk. Nii on treening kõige efektiivsem ja beebil samuti tore ja ei saa leida vabandust, et selleks pole nn beebi kõrvalt aega.
Need 3 nõuannet on kõige tõhusamad ja tõesti toimivad ilma suurema vaevata. Minul oli kõht paari nädalaga saledam kui enne rasedust ja nii ka paljudel teistel proovijatel.

Pea meeles! Sünnitusjärgselt endale nn kängurukoti ette jätnud, seda enam ära ei saa. Nahk ning lihased lõtvuvad ja nii naljalt enam ei taastu!
Edu!