2. Oled sa piisavalt kannatlik?
On suur vahe, kas sa saad lapse 20- või 30aastaselt. Mida vanemaks sa saad, seda rohkem oled pidanud juba elus võitlema, ootama ja kannatlik olema ning siis on sul ka lihtsam väikese põnni järel joosta.

3. Oled sa valmis oma elukäigu täielikuks muutuseks?
Inimene, kes saab lapse 20ndates või isegi varem, muudab kogu oma elukäiku väga suuresti. Tema n-ö “vastutustundetu” periood, mil on lubatud ka mõned suured vead saab läbi, sest ta peab mõtlema ennekõike oma lapse heaolule. Oled sa selleks valmis?

4. Oled sa koos õige inimesega?
80% meist ei ole keskeas koos enam inimesega, kellega olime 20aastaselt. Mõtle hoolega, kas inimene su kõrval on ikka kindel isafiguur ja pereinimene, kes garanteerib, et sinust ei saa järjekordset üksikema?

5. Oled sa karjääri teinud?
Ka lapse kõrvalt on võimalik karjääriredelil ülespoole ronida, kuid see pole sugugi nii lihtne. Tööta ja oota, kuni sul on positsioon, mida lapsepuhkusele minemine ei ohusta.

6. Oled sa piisavalt reisinud?
Järgmine kord saad sa normaalselt reisi nautida alles siis, kui laps on piisavalt vana, et teda selleks ajaks sugulaste juurde jätta. Lapsega reisides möödub 90% reisist kas tualetti ja jäätist otsides või tualeti-, jäätisejärjekorras seistes.

7. Oled sa õpingud lõpetanud?
Oota lapse saamisega, kuni oled haridusega ühelpool. Alati on võimalik tulevikus veel midagi juurde õppida, aga olulisem ja eluks-karjääriks vajalik võiks enne last juba käes olla.

Allikas: allwomenstalk.com